ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στη «La Football colsulting» ο Βλαχομήτρος!(pic)

Νέα μανατζερική «στέγη» για τον σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστη Βλαχομήτρο.

Νέα μανατζερική «στέγη» για τον σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστη Βλαχομήτρο.

Με νέο μάνατζερ κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες ο Ανέστης Βλαχομήτρος.

Ο Έλληνας επιθετικός μετά και το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα της Super League, ήρθε σε συμφωνία με το γραφείο που θα τον μανατζάρει από εδώ και στο εξής.

Με το γραφείο μάνατζερ “La Footballconsulting” που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να συνεργάζεται ο επιθετικός της ομάδας μας Ανέστης Βλαχομήτρος.

Ο φέρελπις  επιθετικός των κυανόλευκων, τον οποίο πιστεύουν πολύ και ποντάρουν αρκετά πάνω του οι άνθρωποι της Λαμίας, ήρθε σε συμφωνία με το γραφείο μάνατζερ “La Footballconsulting”.

Η καινούργια μανατζερική…στέγη του Βλαχομήτρου δημιουργεί και νέους ορίζοντες σχετικά με την πορεία της καριέρας του, αφού το εν λόγω γραφείο δραστηριοποιείται τόσο στη Βραζιλία όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Τέλος να αναφέρουμε πως στο εν λόγω γραφείο μάνατζερ, εκπροσωπούνται και άλλοι ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Μιμίτο και ο Αριγίμπι του Παναιτωλικού, ο Τζοβάρας που αγωνίζεται πλέον στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς και ο 18χρονος Αχιλλέας Σαλαμούρας του ΠΑΟΚ.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ και τους κυανόλευκους.

Δείτε την ανακοίνωση της συνεργασίας στο Instagram του «La Football colsulting» 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One of the promises of Greek Super league, the striker Anestis Vlachomitros, 18 years old, joined us at #lafootballconsulting! Welcome and success! ?⚽️ #superleaguegreece #firstdivision #football #footballplayer #lafootballconsulting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA Football Consulting (@la_footballconsulting) στις

Διαβάστε επίσης

Back to top button