Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τα φώτα στον 3ο Όμιλο

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στο GROUP C του Champions League εκτός από την Σίτι που έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση με 11 βαθμούς οι υπόλοιπες τρεις ομάδες υπό προϋποθέσεις έχουν ελπίδες για να βρεθούν στην επόμενη φάση ή να συνεχίσουν στο Europa League.Τα δυο παιχνίδια θα γίνουν την ίδια ώρα στις 19:55 σε Ζάγκρεμπ και Χάρκοβο.

Στο πρώτο παιχνίδι Σαχτάρ – Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την νίκη με 2-0 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα τους ξαναμπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης. Με νίκη πετάνε έξω τούς Ουκρανούς και θέλουν μόνο να μην κερδίσει η Ντινάμο την Σιτι και περνάνε δεύτεροι στην επόμενη φάση του Champions League. Ενώ ακόμη και αν κερδίσει η Ντινάμο θα περάσουν στο Europa League.

Η Σαχτάρ πάει για δύο αποτελέσματα όσον αφορά την επόμενη φάση του CHL αφού με ισοπαλία υπερτερεί της Ατλάντα στην ισοβαθμία αφού την κέρδισε με 2-1 στην Ιταλία και αν δεν κερδίσουν οι Κροάτες περνάνε αυτοί δεύτεροι. Ακόμη και με ήττα οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν στο Europa League αν δεν κερδίσουν οι Κροάτες την Σίτι. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να γίνει ροντέο θα παίξουμε με τα γκολ. Μιας και αν  κάποιος προηγηθεί ο αντίπαλος θα κυνηγήσει την ισοφάριση και την προσπέραση αφού μιλάμε ουσιαστικά για ένα παιχνίδι δίχως αύριο . Επιλογή με το σχετικό ρίσκο στο 4-6 goal σε απόδοση 2.45.

Στο άλλο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ Ντινάμο – Μάντσεστερ Σίτι. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Kαι με την Σίτι ερωτηματικό sτο πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα μιας και είναι ήδη στην επόμενη φάση. Οι Κροάτες με νίκη είναι σίγουρα τουλάχιστον στο Europa League. Οι παίχτες του Νέναντ Μπιέλισα δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα κυνηγήσουν το παιχνίδι. Ακόμη και αν απέναντι τούς βρίσκεται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι Κροάτες θα τα δώσουν όλα η διαφορά δυναμικής είναι μεγάλη όμως ακόμη και ο Γκουρντιολα επιλέξει να ξεκουράσει και να προστατεύσει αρκετούς παίχτες του. Επιλογή και εδώ τα γκολ και το 3-5 goal στο 1.75

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

22:00 | Ντινάμο – Μάντσεστερ Σίτι

3-5 goal (1.75)

22:00 | Σαχτάρ – Αταλάντα

4-6 goal (2.45)

Διαβάστε επίσης

Back to top button