Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οργανωμένοι Παναιτωλικού: «Ο Κωστούλας θέλει να κλείσει τη Θύρα 6»

Στα... κάγκελα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, που εκτοξεύουν πυρά κατά της διοίκησης του συλλόγου με αφορμή τη -φερόμενη- πρόθεσή της να κλείσει τη Θύρα 6, μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στα… κάγκελα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, που εκτοξεύουν πυρά κατά της διοίκησης του συλλόγου με αφορμή τη -φερόμενη- πρόθεσή της να κλείσει τη Θύρα 6, μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Warriors»:

Ενημερώνουμε όλη την οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και την πόλη του Αγρινίου ότι χτες (Τρίτη 10/12) ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού επικοινώνησε με μέλος του συνδέσμου μας και τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι υπάρχει πρόθεση από τον ιδιοκτήτη της ομάδας να κλείσει η ΘΥΡΑ 6 του γηπέδου. Γι αυτό το λόγο χτες βράδυ καλέσαμε τα μέλη μας σε έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία αποφασίσαμε πως οποιαδήποτε απόφαση της παε ή του Ερασιτέχνη, για τα εν λόγω θέματα, πρέπει να μας κοινοποιηθεί εγγράφως, μιας και για τόσο σοβαρά θέματα ένα τηλέφωνο δεν αρκεί, όπου θα μας εξηγείται επακριβώς το σκεπτικό μιας τέτοιας ενέργειας. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι ενήμερος γι αυτό εδώ και λίγες ώρες και πλέον περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις. Θεωρούμε ότι αυτή η φασιστική απόφαση ήταν ειλημμένη ήδη από το Σάββατο το βράδυ και ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει δημοσιοποιηθεί τόσες μέρες είναι για να χρησιμοποιηθεί από την μεριά της παε σαν επικοινωνιακό πυροτέχνημα σε ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας από τον αθλητικό δικαστή. Το << χαρείτε το γιατί είναι η τελευταία φορά που το βλέπετε>> που μας είπε ο ιδιοκτήτης το αποτυπώνει πλήρως . Καλό θα ήταν να συγκεντρωθεί στο να βρει τρόπο να αναστρέψει την αγωνιστική κατάντια των 4 βαθμών σε ένα γύρο και να σταματήσει να μας στοχοποιεί για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο βρίσκοντας το γνωστό εξιλαστήριο θύμα σε εμάς. Δεν πείθει πλέον κανένα.

ΥΓ. ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 6, ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button