Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σε Κίεβο και Κοπεγχάγη το ενδιαφέρον

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 19:55 στο Κίεβο Ντιναμό Κιέβου – Λουγκάνο. Οι ενδιαφερόμενοι σε αυτό το ζευγάρι είναι οι Ουκρανοί. Είναι τρίτοι με 6 βαθμούς και χρειάζονται την νίκη απέναντι στην αδύναμη και αδιάφορη Λουγκάνο. Οι Ελβετοί είναι στην 4η θέση με 2 βαθμούς. Η Ντιναμό έρχεται από ήττα απέναντι στην Ζόρια στο Κίεβο ενώ στο τελευταίο εκτός στην Σουηδία απέναντι στην Μάλμε έχασε 4-3. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Ντιναμό Κιέβου πέρα από την νίκη και χρειάζεται επίσης να μην κερδίσει η Μάλμε την Κοπεγχάγη. Επιλογή στο παιχνίδι τα 3-5 goal στο 1.95 μιας και η γηπεδούχοι Ουκρανοί θα κοιτάξουν να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Στις 19:55 στην Δανία Κοπεγχάγη – Μάλμε. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση με 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και για μην τους ενδιαφέρει το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντιναμό και την Λουγκάνο θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Σουηδοί εδώ και βδομάδες χωρίς υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα θέλουν νίκη απέναντι στους Δανούς μιας και σε πιθανή ισοβαθμία με τους Ουκρανούς μετά τα 3 γκολ που δέχτηκαν στην Σουηδία από την Ντιναμό και την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι υστερούν. Επιλογή στα γκολ και το G/G στο 1.90.

Στην Ρουμανία στις 19:55 Κλούζ – Σέλτικ. Οι Ρουμάνοι έχουν 9 βαθμούς και είναι δεύτεροι ενώ οι φιλοξενούμενοι Σκωτσέζοι είναι πρώτοι με 13 βαθμούς. Στην Κλούζ αρκεί μια ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση ενώ οι Σκωτσεζοι είναι μαθηματικά στην επόμενη φάση. Στο πρώτο παιχνίδι στην Σκωτία η Σέλτικ κέρδισε με 2-0. Οι Ρουμάνοι στο πρωτάθλημα δεν πατάνε καλά στα τελευταία παιχνίδια και έχουν 1 νίκη 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Επιλογή στο G/G στο 1.90, η Σέλτικ είναι σε φόρμα και δεν πιστεύω ότι θα φύγει ηττημένη από την Ρουμανία.

ΤΡΙΞΙ Ή ΠΑΡΟΛΙ

19:55 | Ντιναμό Κιέβου – Λουγκάνο

3-5 goal (1.95)

19:55 | Κοπεγχάγη – Μάλμε

G/G (1.90)

19:55 | Κλούζ – Σέλτικ

G/G (1.90)

Διαβάστε επίσης

Back to top button