Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.15 σε Ισπανία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Τέλος για την πρώτη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καταρ το 2022 και η τελευταία μέρα έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη. Οι Γερμανοί έχασαν στην MSV-Arena του Ντούιτσμπουργκ από την Β.Μακεδονία με 1-2 σκορ.

Οι Γερμανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου και δυσκολεύτηκαν να ισοφαρίσουν και το έκαναν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουιντογκάν στο 63ο λεπτό. Και σαν να μην έφτανε που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να προηγηθούν, τελικά δέχτηκαν και 1-2 στο 85ο λεπτό.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ο Γερμανικός τύπος τους “Δίκασε” την επόμενη μέρα «Τι ντροπή», έγραφε στο πρωτοσέλιδο της η “Bild”, σχολιάζοντας: «Ναι, η Βόρεια Μακεδονία, ένας ποδοσφαιρικός νάνος, 65ος στην κατάταξη της FIFA, όπου μόνο τέσσερις παίκτες παίζουν στα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μετά από μια τέτοια «ιστορική ντροπή», «δεν αξίζει να πάτε εκεί». Ενώ το εβδομαδιαίο περιοδικό “Kicker” έγραψε πως ήταν «μία κακή έκπληξη» η “Die Welt” έχει τίτλο «η Γερμανία γελοιοποιήθηκε».

Η Εθνική μας ομάδα για ακόμη ένα παιχνίδι εμφάνισε το γνωστό της πρόσωπο…το ευχάριστο νανούρισμα δηλαδή και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το δώρο των Γεωργιανών με το αυτογκόλ του Κακαμπάτζε στο 76ο λεπτό και δέχτηκε την ισοφαρίστηκε δυο λεπτά αργότερα.

Πάμε να περάσουμε στις σημερινές προτάσεις της στήλης αφήνοντας πίσω τα προκριματικά του Κατάρ και επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε αγώνες πρωταθλημάτων με τα “ορεκτικά” της Παρασκευής πριν το κυρίως γεύμα του Σαββατοκύριακου.

Στην Ισπανία στις 22:00 το Λεβάντε-Ουέσκα είναι η πρώτη αναμέτρηση που θα μπει στο παιχνίδι μας ενώ η 2η είναι το Νασιοναλ-Πορτιμονένσε στις 22:30 στην Πορτογαλία και την Liga Nos, ενώ στα # boNUs bets υπάρχουν δυο επιλογές από την Serie B και την Championship της Αγγλίας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button