ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία: Ο «κακός δαίμονας» των «πρασίνων»!(pics+vids)

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί για την 14η αγωνιστική της SuperLeague 1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί για την 14η αγωνιστική της SuperLeague 1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Το ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα!

Για την 14η αγωνιστική της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες, μόνο άγνωστες δεν είναι μεταξύ τους. Τόσο για το πρωτάθλημα αλλά όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν αναμετρηθεί 9 φορές στα τελευταία τρία χρόνια.

Από αυτές τις εννέα αναμετρήσεις ο ΠΑΣ Λαμία έχει πάρει 4 νίκες έναντι 3 των «πρασίνων» και μόλις 2 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες!

Το LamiaSports τώρα, θα σας βάλει στο κλίμα του αγώνα με την προϊστορία των δύο ομάδων:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

8η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναθηναϊκός 1-1

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων η Λαμία είχε υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ και ένα αυτογκόλ του Νίκλας Χουλτ είχε βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, στο 37΄.

Και εκεί όπου όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πάει για μία τεράστια έκπληξη, ο Γκιγιέρμο Μολίνς στο 85΄ έκανε το 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Πίτι, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Μολίνς.

 

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κύπελλο Ελλάδος Φάση των 16

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναθηναϊκός 4-1

Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο, έκρυβε την πρώτη και μεγάλη «ζημιά» του ΠΑΣ στον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ υποδέχθηκε σε ένα κατάλευκο ΔΑΚ Λαμίας από το χιόνι, την ομάδα της Αθήνας την οποία και κέρδισε με το ευρύ 4-1!

Τον «χορό των γκολ» άνοιξε ο Πίτι στο 5΄με κεφαλιά ενώ στο 42΄του παιχνιδιού ο Σάκης Παντελιάδης με ένα ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 2-0!

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο και στις καθυστερήσεις, ο Ισπανός σούπερ σταρ της Λαμίας, Φρανζίσκο Πίτι έγραψε το 3-0, έπειτα από ασίστ του Αλέξανδρου Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αρκετά αργά στο 82΄, ο Γκιγιέρμο Μολίνς μείωσε για τον ΠΑΟ σε 3-1 για να έρθει με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Μάρκο Μπλάζιτς να γράψει το τελικό 4-1 για τους Φθιώτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Ασίγκπα, Παντελιάδης, Όμο, Αναστασόπουλος, Τσούκαλος, Πίτι, Καραγιάννης, Βουό

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης,Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Πίσπας.

 

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος φάση των 16 (2ος αγώνας)

ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Λαμία 1-0

Στην δεύτερη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή του αγώνα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του ΔΑΚ, πράγμα που δύσκολα θα γινόταν και δεν έγινε τελικά.

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 74΄από τον Αντονί Μουνιέ, όμως δεν έφτανε και ο ΠΑΣ Λαμία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν, Μολίνς

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Ακόστα, Πίτι

 

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

23η αγωνιστική SuperLeague 

ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Λαμία 2-0

Στην 4η μεταξύ τους αναμέτρηση, ήρθε και η δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

H ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, αν και πάλεψε δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου και με το που ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο ο Μουνιέ έπειτα από σέντρα του Χρήστου Δώνη, έκανε το 1-0.

Δυστυχώς, στο 64΄του αγώνα ο Εμάνουελ Ινσούα με σουτ από την αριστερή πλευρά έκανε το τελικό 2-0, δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε, Τζανδάρης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ, Δώνης

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Φράγκος, Μπούντνικ

 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

2η Αγωνιστική SuperLeague 

ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Λαμία 3-1

Και περνάμε στα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων.

Για την 2η αγωνιστική της SuperLeague ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Λαμία του Τεννέ, τον οποίο και κέρδισε με τελικό σκορ 3-1!

Μόλις στο 15΄ο Μπουζούκης έκανε το 1-0 ενώ ο Ντάνιελ Αντέτζο με κεφαλιά έκανε προς στιγμήν το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57΄του αγώνα ο Δώνης, περνάει στο παιχνίδι τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος στο 70΄έκανε το 2-1 βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κουρμπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88΄έβαλε το πρώτου του γκολ με την πράσινη φανέλα, κάνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Μαυρομάτης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Στάικος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Καραγκούνης, Επστάιν, Μπαράλες.

 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος Φάση των 16 (1ος αγώνας)

ΠΑΣ Λαμία Παναθηναϊκός 1-0

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδος και στον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΣ Λαμία επιστρέφει στις νίκες απέναντι στους πράσινους κερδίζοντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες.

Το άξιο αναφοράς σε εκείνη την αναμέτρηση ήταν η αντικατάσταση του Γιώργου Μπαντή, του τερματοφύλακα του ΠΑΣ από το νεαρό Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος τότε είχε σημειώσει την πρώτη του συμμετοχή με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος,Τομάς, Μπαράλες

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Βέργος

 

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

17η αγωνιστική SuperLeague 

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναθηναϊκός 1-0

Με το ίδιο σκορ, αλλά με διαφορετικό σκόρερ, κέρδισε και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία την ομάδα της Αθήνας.

Η ομάδα του Χάβου, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε στο 52΄να μπει μπροστά στο σκορ, με τον Μπαράλες απο σκόρερ να γίνεται πασέρ και να βγάζει ασίστ στον Μπερτόλιο, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο,  Πλιάτσικας, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Τομάς, Μπαράλες

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μουνιέ

 

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος Φάση των 16 (2ος αγώνας)

ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Λαμία 1-0 (2-4 στα πέναλτι)

Στην δεύτερη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε με ένα γκολ στο 83΄ του Εμμανουηλίδη να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι, μιας και η Λαμία είχε κερδίσει στον αγώνα του ΔΑΚ με το ίδιο σκορ.

Στα πέναλτι, η ομάδα του Χάβου ήταν εμφανώς πιο εύστοχη ενώ ο Σαράνοφ ήταν σε εξαιρετική ημέρα πιάνοντας το πέναλτι του Εργκούς Κάτσε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Τομάς, Καραγκούνης, Ρόμανιτς, Καραμάνος

 

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

1η αγωνιστική SuperLeague 1

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναθηναϊκός 1-1

Και φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-1 και όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο!

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς, στο 20΄και έπειτα από ασίστ του Ντάνι Μπεχαράνο, έκανε το 1-0 αρκετά νωρίς! Δυστυχώς όμως, στο 35΄ο Φεντερίκο Μακέντα, έγραψε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τουράμ

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός, Μακέντα

Διαβάστε επίσης

Back to top button