Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σημεία με μικρό ρίσκο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε ακόμη μία φορά η πρώτη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πλέον βαδίζουμε αντίστροφα προς το τέλος της χρονιάς και την έναρξη της επόμενης.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε ακόμη μία φορά η πρώτη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πλέον βαδίζουμε αντίστροφα προς το τέλος της χρονιάς και την έναρξη της επόμενης.

Μόνο αγωνιστικές των πρωταθλημάτων πια, τα εισιτήρια που δόθηκαν χθες, δόθηκαν και μέχρι τον Φεβρουάριο δε θα έχουμε ευρωπαϊκά ματς. Το τι έγινε χθες και τι εκπλήξεις είδαμε δε θα το σχολιάσω. Σημείο αναφοράς ότι πλέον υπάρχουν ομάδες με διπλές υποχρεώσεις και ομάδες που θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους πια μόνο στην εγχώρια διοργάνωση. Με το σκεπτικό αυτό και με βάση του ότι έχουμε ένα κουπόνι γεμάτο από αγώνες θα επιλέξουμε συγκεκριμένες ομάδες, προερχόμενες από λιγότερα προβεβλημένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ή πρωταθλήματα μπάσκετ όπως η Ευρωλίγκα που είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα  προγνωστικά Euroleague έχουν την τιμητική τους! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας: 

Άουε-Ρέγκενσμπουργκ (19:30):

Ξεκινάμε με τον πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας της Γερμανίας και το παιχνίδι των ισόβαθμων στην 5η θέση Άουε και Ρέγκενσμπουργκ. Αν περιμέναμε από την Ρέγκενσμπουργκ να πραγματοποιήσει τέτοια πορεία, που μας συνήθισε τόσα χρόνια, σίγουρα δεν το περιμέναμε από την Άουε, η οποία πραγματοποιεί ως τώρα πολύ καλή πορεία. Μάλιστα, η Άουε έχει να ηττηθεί από τις 12/04 εντός έδρας!! Τρομερό στατιστικό ιδίως για ομάδα που βρίσκεται σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σκοράρει εύκολα, δέχεται εξίσου εύκολα γκολ όπως και η Ρέγκενσμπουργκ αφού οι δυο τους έχουν σχεδόν ίδιο συντελεστή τερμάτων. 3/5 αμφίσκορα έχουν στα 5 πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Ρέγκενσμπουργκ συνηθίζει να κάνει τα παιχνίδια της ροντέο, να ανοίγει το ρυθμό, να σημειώνει πολλά γκολ ή να δέχεται. Αρκετά over 3.5 και 2.5 έχει να παρουσιάσει και αυτό της κοστίζει και σε βαθμούς. Έχουν κίνητρο να κερδίσουν, να φτάσουν ψηλά, να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Πάμε στο αμφίσκορο και θεωρώ ότι ένα καλό σημείο είναι και η ισοπαλία. Πάμε στο gg στο 1.53 (Betshop). 

Αλάνιασπορ-Αντάλιασπορ (19:30):

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Τουρκίας και το παιχνίδι της Αλάνιασπορ που κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος αφήνοντας πίσω της το παρελθόν. Με χαρά βλέπει να επιστρέφουν οι απόντες παίκτες της, παίκτες σημαντικοί για την εφετινή της ως τώρα πορεία. Φέτος, η τούρκικη ομάδα επένδυσε σε Έλληνες παίκτες, όπως ο Μπακασέτας, ο Σιώπης, κράτησε τον Τζαβέλλα και πήρε και τον Κάμπος πέρσι από τον ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί έδεσαν σε ένα εξαιρετικό σύνολο, σκοράρουν συνέχεια μαζί με τον Παπίς Σισέ και φαίνεται ότι όλοι έχουν βρει ξανά τον εαυτό τους. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, εκμεταλλεύεται το γήπεδό της, παίρνει όσους βαθμούς μπορεί και ανεβαίνει. Έχει στόχο να πάει ψηλά, να διεκδικήσει ως το τέλος μια ευρωπαϊκή θέση. Έχει την προϊστορία με το μέρος της, πολλές ισοπαλίες είναι η αλήθεια, αλλά φέτος είναι άλλη η εικόνα των δύο ομάδων. Εκτός έδρας η Αντάλιασπορ είναι κακή και γενικά κάνει ένα μέτριο πρωτάθλημα. Θέλει, αλλά δείχνει να μην μπορεί. Η Αλάνιασπορ μπορεί, θέλει και θα τα καταφέρει. Θα στερηθεί τους Γκορ και Χουανφράν αλλά κι έτσι μπορεί να τα καταφέρει. Στηρίζεται στην άμυνά της που είναι πολύ καλή. Έχει την 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία! Συνηθίζει να σκοράρει άνω του ενός γκολ πολλές φορές και θα ήταν ένα καλό στοίχημα. Εμείς πάμε στον άσο. 1 στο 1.60 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button