ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αψήφησαν το κρύο… και βρέθηκαν δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν και οι καλύτερες, οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ να ήταν..."παγωμένες" ωστόσο τίποτα από αυτά δεν εμπόδισε τους φίλους της Λαμίας να βρεθούν ξανά δίπλα στην ομάδα τους.

Και πάλι οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία ήταν εκεί…

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν και οι καλύτερες, οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ να ήταν…”παγωμένες” ωστόσο τίποτα από αυτά δεν εμπόδισε τους φίλους της Λαμίας να βρεθούν ξανά δίπλα στην ομάδα τους.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί, στη θύρα 20, ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, για το πρώτο  παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

Βέβαια αυτή η γωνιά της εξέδρας έχει συνδεθεί με τον ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο οι κυανόλευκοι φίλοι της ομάδας μας, έδωσαν και σήμερα το παρόν.

Περισσότεροι από 30 φίλοι λοιπόν της ομάδας μας, άλλοι από την πρωτεύουσα και άλλη από την Λαμία, βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο ραντεβού τους με την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία σήμερα μπορεί να μας πίκρανε λίγο, όμως σίγουρα μια ήττα δεν μπορεί να διαγράψει όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής και όσα θα πετύχει στη συνέχεια το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

2789020
πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button