ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα μέσα στη βροχή για τον ΠΑΣ Λαμία!

Δεν τα κατάφερε εκτός έδρας η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Σε ένα ματς, υπό καταρρακτώδης βροχή, ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Λαμία, κερδίζοντας την με 4-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League U19.

Οι “Πράσινοι” στο ξεκίνημα, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση. Εν τέλει το κατάφεραν στο 39ο λεπτό, όταν ο Καλομοίρης γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και το Σούλτσε άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στην επανάληψη, το “τριφύλλι” μπήκε αρκετά δυναμικά, καθώς στο 60′ διπλασίασε τα τέρματα του, έπειτα από κόρνερ του Αθανασακόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με δράστη πάλι τον Αθανασακόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν κάποια αντίσταση στις ορέξεις των γηπεδούχων, που σημείωσαν και τέταρτο γκολ, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Νιάρχου στο 80′.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 2η θέση,με 24 βαθμούς, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Σαντικάϊ, Σπίνος, Καραγιάννης, Σούλτσε. Μαυρουδής, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης

Λαμία: Σομόγλου, Μητσόπουλος, Φωτεινίδης, Κουδούνας, Δεληγιάννης, Κωστόπουλος, Πατσάνι, Σπάθουλας, Μουσουρούνης, Οικονομικός, Νικολόπουλος

Πηγή: talentabout

Διαβάστε επίσης

Back to top button