Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με τις δύο γνωστές… συν δύο απουσίες ο ΑΠΟ Αταλάντης!

Η αποστολή του ΑΠΟ Αταλάντης για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων!

Η αποστολή του ΑΠΟ Αταλάντης για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων!

Με στόχο να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη θα υποδεχτεί ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ την Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης.

Από το αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν εκτός τον τιμωρημένο Σαλιάϊ και τον τραυματία Αντωνόπουλο, ο Ζυγογιάννης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και ο Αντωνίου.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σακκά που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Επιστρέφουν και είναι ετοιμοπόλεμοι οι Δήμος, Αργυρίου και Σίδερης που θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλου.

Μοναδικό αποτέλεσμα η κατάκτηση των τριών βαθμών και η αναρρίχηση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε εν όψη και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εορτών, να προετοιμαστεί ο σύλλογος για την δύσκολη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος και την επιστροφή των τραυματιών αλλά και την ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει αποφασίσει η διοίκηση να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα θα αποτελείτε από τους : Καπετάνο, Γιοβά, Λυτάκη, Πάππο, Τσανούλα, Σακκά, Τσακανίκα, Χαϊκάλη, Μαλισσόβα Κ., Μαλισσόβα Αλ., Δήμο, Δουβάρα, Ντζιο, Λαμπρόπουλο, Μακρόπουλο, Μπάρκα, Σίδερη, Αργυρίου.

Εκ Γραφείο Τύπου Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”

Διαβάστε επίσης

Back to top button