ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΠΑΟ – ΠΑΣ Λαμία: Πόσες ήττες και πόσες νίκες μετράνε Δώνης και Μάντζιος!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Λαμία πατήσουν το χορτάρι του ΟΑΚΑ και ο διαιτητής Τάσσης σφυρίξει την έναρξη του αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά μεγάλη προϊστορία μεταξύ τους τα τελευταία τρία χρόνια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αρκετούς αγώνες μετράνε και οι δύο προπονητές τους, απέναντι σε Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος έχει αντιμετωπίσει την ομάδα των «πρασίνων» 12 φορές όντας προπονητής του Πανιωνίου, του Πανθρακικού, του Λεβαδειακού, της Κέρκυρας και του Απόλλων Σμύρνης.

Βέβαια, από τις δώδεκα αναμετρήσεις αυτές ο Μάντζιος έχει μόλις 3 νίκες, ενώ μόλις 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Τα υπόλοιπα παιχνίδι έληξαν με τις ομάδες του Έλληνα προπονητή να φεύγουν με «σκυμμένο» το κεφάλι.

Συνολικά, οι ομάδες του Μάντζιου από τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουν δεχθεί 23 γκολ και έχουν μαζέψει 10 βαθμούς, ενώ σκόραραν μόλις 9 τέρματα.

Τώρα, απέναντι στον Δώνη ο Μάντζιος μετράει 4 παιχνίδια, με 1 νίκη, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

Ο Γιώργος Δώνης τώρα, έχει αντιμετωπίσει τη Λαμία μόνο ως προπονητής του Παναθηναϊκού και μετράει 5 αγώνες, έχοντας 3 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία!

Στα πέντε παιχνίδια αυτά, η ομάδα του Δώνη έχει σκοράρει 7 γκολ ενώ έχει δεχθεί 8. Όσο αφορά τους πόντους που έχει κερδίσει ο Δώνης από τους αγώνες με τη Λαμία, αυτοί είναι μόλις 4!

Διαβάστε επίσης

Back to top button