Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το… σερί του ο Ολυμπιακός

Τη νίκη με την οποία θα διευρύνει το αήττητο σερί του και παράλληλα θα κάνει άλλο ένα βήμα προς το 45ο πρωτάθλημά του θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Στο σπίτι του μετά από 94 μέρες επιστρέφει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Άρη στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και παράλληλα να κάνουν άλλο ένα βήμα προς το 45ο πρωτάθλημά τους, ενώ έχουν τη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στο Europa League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που έχουν μπροστά τους, μετά και την επιστροφή στην αγωνιστική… κανονικότητα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Δεξιά θα είναι ο Βαλμπουενά, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης και Χασάν.

Εκτός έμεινε ο Σεμέδο, ο οποίος τη Δευτέρα είχα μεταβεί στην πατρίδα του για να βρεθεί στην κηδεία της νονάς του, την οποία είχε σαν μητέρα του, αφού τον μεγάλωσε. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Εμρέ Μορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τους Πειραιώτες και δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button