Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε νοοτροπία νικητή, ρόστερ με βάθος και ομάδα για play-offs» (v+p)

Στη νοοτροπία νικητή που έχουν καταφέρει οι Μπακς, αλλά και στο...βάθος που υπάρχει στον πάγκο τους, επικεντρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα «συστατικά» της επιτυχίας για την ομάδα του Μιλγουόκι, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι ομάδα για play-offs.

Στη νοοτροπία νικητή που έχουν καταφέρει οι Μπακς, αλλά και στο…βάθος που υπάρχει στον πάγκο τους, επικεντρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα «συστατικά» της επιτυχίας για την ομάδα του Μιλγουόκι, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι είναι ομάδα για play-offs.

«Ευχόμαστε στον Μπλέντσο να επιστρέψει γρήγορα, να γυρίσει δυνατός και η ομάδα να είναι όπως τώρα, όταν γυρίσει. Ο Μίντλετον είχε χάσει επίσης πολλά παιχνίδια και μπορέσαμε και νικήσαμε. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και τώρα που θα λείπει ο Μπλέντσο κι ελπίζω να κάνει το ίδιο η ομάδα και χωρίς εμένα. Έχουμε δημιουργήσει» μια νοοτροπία νικητή, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο για τη νίκη», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σημείωσε 29 πόντους στη νίκη επί των Καβαλίερς  (125-108).

Οι Μπακς νικώντας την ομάδα του Κλίβελαντ, έφτασαν τις 18 νίκες στη σειρά  και υπολείπονται πλέον μόλις δύο από τότε που Όσκαρ Ρόμπερτσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τους οδήγησαν στον τίτλο το 1970-71, με ένα σερί 20 επιτυχιών. Παράλληλα έφτασαν σε ρεκόρ 24-3, το καλύτερο ξεκίνημα στην 52ετή ιστορία του συλλόγου.

Όπως έγινε  γνωστό ο Έρικ Μπλέντσο θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι, αλλά αυτό δεν φοβίζει τον Έλληνα σούπερ σταρ, MVP της περασμένης σεζόν.

 

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button