Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αστέρας Σταυρού – Θύελλα Ροδωνιάς: Ένα γκολ… έκρινε τον αγώνα!(pics)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τη Θύελλα Ροδωνιάς...

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τη Θύελλα Ροδωνιάς…

Μία ακόμη τεράστια νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Θύελλα Ροδωνιάς, αυτή τη φορά εκτός έδρας και με αντίπαλο τον «σκληροτράχηλο» Αστέρα Σταυρού.

Το φιλμ του ΠΑΣ αγώνα:

Με νίκη απέδρασε από τον Σταυρό η ομάδα του Πάνου Παλιούρα και οι παίκτες της θα κάνουν ευχάριστα Χριστούγεννα, αφού θα επανέλθουν στην αγων/κή δράση μετά τις γιορτές, μιας και θα πάρουν την επόμενη Κυριακή ξεκούραστα τους 3 βαθμούς ά.α, με αντίπαλο την ομάδα του Γαρδικίου, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αρκετά καλό παιχνίδι, παρά τον βαρύ αγων/κό χώρο, από τους ποδ/στές και των δύο ομάδων που πάλεψαν με δυνατές, αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες για τη νίκη και που βρήκε νικητές στο τέλος τους φιλοξενούμενους, χάρη στο γκολ του Σκαρή στο 67΄.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες και τις ευκαιρίες τους η κάθε μία. Στο Α΄ η φιλοξενούμενη Ροδωνιά και στο Β΄ οι γηπεδούχοι. Σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον “μοιραίο” Αλεξανδρή για τους φιλοξενούμενους και τα δύο δοκάρια του νεαρού Δράκου σε διάστημα 2΄που τράνταξαν την εστία του Γραββάνη, ήταν αυτές που σημάδεψαν το παιχνίδι των δύο ομάδων. Προς το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Βλάχος των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 8΄οι παίκτες της Ροδωνιάς μετά τον ωραίο συνδυασμό Ντζιαβίδα Γιάννη και Βρούβα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Αλεξανδρή που σούταρε από καλή θέση, αλλά αδύναμα, για να αποκρούσει εύκολα ο Τσιάρας. Στο 12΄οι γηπεδούχοι με τον Καρτέρη προσπάθησαν να απειλήσουν από κοντά στην δύσκολη προσπάθειά του, αλλά ο Γραββάνης απέκρουσε εύκολα. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Αλεξανδρής πήρε την ωραία ασίστ του Ζαγγανά Η., αλλά μόνος απέναντι από τον Τσιάρα, σούταρε άουτ! Πάλι ο ίδιος παίκτης στο 38΄πήρε την πάσα του Παπαβασιλείου, σουτάροντας πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 44΄οι γηπεδούχοι με τον Τσαβαλή θα απειλήσουν, όταν απέναντι από τον Γραββάνη θα σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με δύσκολη απόκρουση θα βγάλει τη μπάλα κόρνερ!

Με την έναρξη του Β΄μέρους στο 50΄ πάλι οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν μετά την ατομική ενέργεια και το σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη, το οποίον θα αποκρούσει προσωρινά ο Τσιάρας και στην επιστροφή της μπάλας, ο Παπαβασιλείου θα χάσει την ευκαιρία, σουτάροντας λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 55΄και 57΄όταν τα δυνατά σουτ από μακριά του νεαρού Δράκου, χτύπησαν στο οριζόντιο δοκάρι του Γραββάνη, ο οποίος στην φάση του 55΄απέκρουσε πρώτα, πριν η μπάλα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον νεαρό Δράκο, αλλά και για την ομάδα του. Στο 67΄όμως μετά την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Βρούβα από δεξιά ο Σκαρής που είχε τρυπώσει ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς, με ωραίο σουτ έκανε το 0-1, το οποίο τελικά θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν έκαναν τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα στο 75΄, αν ο Αλεξανδρής ήταν εύστοχος στο κοντινό σουτ, μετά την ωραία μπαλιά του Σκαρή, στέλνοντας τη μπάλα ξανά άουτ! 

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δίκαιο θεωρείται το αποτέλεσμα με βάση τις ευκαιρίες των δύο ομάδων.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Κολορίζου και των βοηθών του, σε ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες λόγω του βαρύ αγων/κού χώρου, αλλά που στάθηκε στο ύψος της. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΣΤΕΡΑΣ” ΣΤΑΥΡΟΥ (Ν. Τσίγκας):Τσιάρας, Καρβέλης, Καϊνάρης, Βλάχος, Δράκος, Φλώρος, Τζαβαλής, Μοσχος, Πολυδεύκης (46΄Λογοθέτης), Καρτέρης, Αναστασόπουλος(66΄Τζουάνας Γ.)

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Βρούβας, Γεωργιάδης, Κόκκοτας Κότσαλης, Κίτσος, ΖαγγανάςΗ(35΄λ.τρ. Παπαβασιλείου-88΄λ.τρ. Γεωργαλής Β. ), Γκούλτας(58΄Ζαγγανάς Ν.), Σκαρής(85΄Γεωργαλής Θ.), Ντζιαβίδας Γιάννης, Αλεξανδρής

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button