Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Μαλεσίνα / Χατ τρικ ο Νικολόπουλος!

Τη νίκη ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας η Α.Ε Μαλεσίνας για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-2024 και την πήρε!

Τη νίκη ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας η Α.Ε Μαλεσίνας για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-2024 και την πήρε!

Στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο ΔΑΚ «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων την Α.Ε Μαλεσίνας. Η ομάδα της Λοκρίδας επικράτησε με 0-6 σκορ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο ο οποίος πέτυχε χάτ-τρικ.

Το ματς:

Στο 2′ σουτ του Δέδε εκτός της περιοχής, σταθερά μάζεψε ο Στασινός.

Στο 8′ σουτ του Πατσαρούχα από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε και περασε κόρνερ.

Στο 10′ εκτέλεση κόρνερ του Κ. Νικολόπουλου από τα δεξιά, ο Β. Νικολόπουλος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 12′ απίστευτη ευκαιρία για τη Μαλεσίνα, σε θέση βολής ο Φουρλεμάδης από πλαγια αριστερά αλλά ο Στασινός απομάκρυνε.

Στο 13′ ο Φουρλεμάδης έβγαλε απίστευτη κάθετη πάσα στον Κ. Νικολόπουλο και αυτός μέσα από την περιοχή κέρδισε τον Στασινό για το 0-1.

Στο 25′ ο Σταματάκης σουτάρει από καλή θέση, ο Στασινός απομάκρυνε αρχικά, επανέφερε την μπάλα ο Δέδες αλλά ο Αντωνόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 31′ πλασέ του Φουρλεμάδη μέσα από την περιοχή με τον Στασινό να είναι εξουδετερωμενος αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 33′ εκτέλεση φάουλ του Δέδε από τα δεξιά, ο Β. Νικολόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!

Στο 34′ απίστευτο γκολ από τον Σταματάκη. Ο μεσοεπιθετικός της Μαλεσίνας βρήκε χώρο εκτός περιοχής, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ το οποίο τρανταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στασινού και κατέληξε στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κ. Νικολόπουλος πράττει κάτι αντίστοιχο και με δυνατό σουτ από απόσταση γράφει το 0-3.

Στο 43′ ο Κ. Νικολόπουλος πετυχαίνει το 0-4 με πλασέ από πλάγια δεξιά και έφτασε έτσι στα τρία τέρματα στο παιχνίδι. Σουτ του Πιστιόλη στο 44′ η μπάλα έφυγε άουτ στην πρώτη τελική του Ολυμπιακού.

Το ημίχρονο έληξε 0-4.

Στο 46′ ο Κ. Νικολόπουλος πάτησε περιοχή από πλάγια δεξιά έκανε το πλασέ αλλά ο Στασινός μπλόκαρε. Στο 57′ σουτ του Δέδε εκτός της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και ο Στασινός μπλόκαρε εύκολα.

Στο 60′ απίστευτο φαλτσαριστό σουτ του Ζυγογιάννη από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στασινού παρά την εκτίναξη τουτου για το 0-5.

Στο 73′ ο Δέδες έσπασε τη μπάλα στον Σταματάκη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-6.

Τελικό σκορ 0-6.

Διαβάστε επίσης

Back to top button