Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολ. Λαμίας – ΑΟ Στυλίδας: Τεράστιο διπλό για τους φιλοξενούμενους!(pics)

Μία πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, ο ΑΟ Στυλίδας.

Μία πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, ο ΑΟ Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας και στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τον ΑΟ Στυλίδας στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.

Η Στυλίδα κατάφερε και πήρε τη νίκη με 0-2 σκορ χάρη σε γκολ των Κουφιώτη και Μπίκου στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας έτσι το δεύτερό της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας αν και μπήκε καλά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, έπειτα υποχώρησε με τη Στυλίδα να ανεβαίνει να πιέζει και να χάνει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σε φάση τετ α τετ με τρεις επιθετικούς της απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, δεν συνεργάστηκαν σωστά, με τον Ντούλα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Εκτός του τετ α τετ η Στυλίδα είχε και μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ στην οποία και πάλι ο Ντούλας ήταν εκεί για να πει «όχι».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει και στα πρώτα λεπτά να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Κάντζαρη, ο οποίος έκανε την κούρσα, πάτησε περιοχή, «έσκαψε» ωραία την μπάλα πάνω από τον Μωραΐτη αλλά ο Βαρυπάτης ήταν εκεί και με αυτοθυσία έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Παρά την καλή εικόνα του Ολυμπιακού, η Στυλίδα «χτύπησε» στην κόντρα και αρχικά με τον Κουφιώτη έκανε το 0-1 ενώ ο Μπίκος περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη έκανε το τελικό 0-2.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button