Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το 0-4 του ημιχρόνου στην Τρίπολη και οι ιστορίες του

Τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη, είναι μια καλή αφορμή να αναζητήσουμε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τους "ερυθρόλευκους", όσο και για το πρωτάθλημα γενικότερα.

Τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη, είναι μια καλή αφορμή να αναζητήσουμε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τους “ερυθρόλευκους”, όσο και για το πρωτάθλημα γενικότερα.

Καταρχήν ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που βάζει στο φετινό πρωτάθλημα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Προηγούμενη ομάδα που έβαλε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ΑΕΚ στις 14 Ιανουαρίου 2019 στα Γιάννενα, όταν νίκησε τον ΠΑΣ με 4-0, έχοντας διαμορφώσει το σκορ από το πρώτο μέρος.

Ο Ολυμπιακός είχε να βάλει τέσσερα γκολ εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο από τις 23 Μαρτίου 2014, όταν είχε νικήσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 4-1, αφού είχε προηγηθεί 4-0 στο ημίχρονο (55′ σουτ Ιμπραίμ – 3′ σουτ, 9′ σουτ, 13′ σουτ Νέλσον Βαλντές, 32′ πέναλτι Κάμπελ).

Ο Ολυμπιακός ακόμα προηγήθηκε 2-0 στο 9′, κάτι που είχε να κάνει εκτός έδρας, πάλι από το ίδιο παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Τέλος προηγήθηκε 3-0 στο 32′, που είναι το γρηγορότερο 3-0 εκτός έδρας, πάλι από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που είχε βάλει τρία γκολ στο 13′!

Ο Αστέρας Τρίπολης δέχτηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά από τις 23 Απριλίου 2017, όταν έχασε στη Βέροια με 4-3 (4-2 ημίχρονο).

Αλλά στην έδρα του είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα, στις 18 Φεβρουαρίου 2017, όταν έχασε από τον Παναθηναϊκό 5-0 στην Τρίπολη με ημίχρονο 4-0 (7′ σουτ Κλωναρίδης, 9′ σουτ Μπεργκ, 30′ κεφαλιά Μολέντο, 39′ σουτ Εμποκού, 83′ σουτ Μπουμάλ).

Για τον Αστέρα είναι ισοφάριση της ευρύτερης ήττας του σε πρώτο ημίχρονο στα χρόνια στη Super League.

Διαβάστε επίσης

Back to top button