ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφές & ΠΑΣ Λαμία: Υπόθεση «δεκάρι»!(pics)

Ακριβοί, φθηνοί, Λατίνοι και Ευρωπαίοι! Ο ΠΑΣ Λαμία ψάχνει «δεκάρι» και το LamiaSports μέσω του «transfermarkt.com» επέλεξε μερικούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές και σας τους παρουσιάζει!

Μετά λοιπόν από το άρθρο μας και την έρευνά μας για το αμυντικό χαφ, ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς από τους καλύτερους, φθηνούς, ελεύθερους ποδοσφαιριστές της αγοράς που αγωνίζονται στη θέση του «δεκαριού».

Να σημειώσουμε κάπου εδώ και να πούμε ότι, ούτε τους προτείνουμε στη Λαμία, ούτε είναι παίκτες οι οποίοι εξετάζονται!

Και πάμε να τους δούμε έναν-έναν:

Κάρλος Εντουάρντο

Ο Κάρλος Εντουάρντο, είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος της λίστας, μιας και έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης ενώ έχει παίξει και σε υψηλό επίπεδο και στη Βραζιλία.

Γκρέμιο, Χόφενχάιμ, Ρουμπίν Καζάν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο και Κοριτίμπα είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί ο 32χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος έχει 65 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ στην Serie A της χώρας του, 58 αγώνες, 13 γκολ και 15 ασίστ στην Bundesliga και 46 παιχνίδια, 6 γκολ και 9 ασίστ στην ρωσική Premier Liga.

Η αξία του (και όχι η τιμή του) είναι στα 1,00 εκατ.€.

 

Εμιλιάνο Βέκιο

Δεύτερος στη λίστα και δεύτερος σε αναγνωρισιμότητα, είναι ο Εμιλιάνο Βέκιο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 6 διαφορετικές χώρες.

Έχει αγωνιστεί στην Φουενλαμπράδα, στην Κορίνθιανς, στη Ντεφένσορς, στην Κόλο Κόλο, στην Σάντος, στην Κατάρ SC, στη Σαμπάντ Ντουμπάι και στην Ιττιχάντ.

Η αξία του σύμφωνα με το «transfermark.com» (και όχι η τιμή του) είναι στα 750χιλ.€

 

Μπριάν Σαρμιέντο

Ο πρώτος γνωστός της λίστας μας στο ελληνικό κοινό, είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΝΠΣ Βόλος, Μπριάν Σαρμιέντο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να κρατηθεί στα μέρη μας, παρόλο αυτά έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό.

Για χρόνια αγωνιζόταν στην Ρασίνγκ Σανταντέρ της Ισπανίας, όπου πέρασε και από την Χερέθ, τη Χιρόνα και την Σαλαμάνκα.

Επίσης, μεγάλη καριέρα έχει και στην χώρα του, όπου έχει περάσει από τις Κίλμες, Μπάνφιλντ και Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία υπήξε και αρχηγός.

Στην La Liga 2, μετράει 77 συμμετοχές, με 10 γκολ ενώ στη SuperLiga της Αργεντινής έχει 55 ματς, με 7 γκολ και 10 ασίστ.

Η αξία του (και όχι η τιμή του) είναι στα 400χιλ€. 

 

Ανίς Μπεν Χατίρα

Έχει γεννηθεί στο Βερολίνο, αλλά κατάγεται από την Τυνησία. Είναι διεθνής με την χώρα του, έχοντας παίξει σε 11 παιχνίδια έχοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Ο λόγος για τον Ανίς Μπεν Χατίρα, ο οποίος έχει προϊστορία στα γερμανικά πρωταθλήματα. Μετράει 101 συμμετοχές στην Bundesliga, με 15 γκολ και 12 ασίστ ενώ έχει και άλλους 47 αγώνες στην Bundesliga 2 με 7 γκολ και 7 ασίστ.

Ορισμένες από τις ομάδες που έχει αγωνιστείε είναι η Χέρτα, το Αμβούργο, η Ντούισμπουργκ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η αξία του (και όχι η τιμή του) είναι στα 400χιλ.€.

 

Ρενέ Μίχελιτς

Ο Σλοβένος Ρενέ Μίχελιτς, έχει καταφέρει στα 31 του χρόνια, να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Έχει πάρει το πρωτάθλημα Σλοβενίας με την Μάριμπορ, καθώς και το Κύπελλο, ενώ τη σεζόν 13-14 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουγγαρίας με την Ντεμπρετσένι. Το 2018 φορώντας τη φανέλα της Chennaiyin FC, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ινδίας.

Μετράει 140 συμμετοχές στην Prva Liga της Σλοβενίας, με 20 γκολ και 21 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Νασιονάλ σε 35 αγώνες.

Η αξία του (και όχι η τιμή του) είναι στα 350χιλ€.

 

Νέτο Μαρκολίνο

Και περνάμε σε έναν ακόμη γνώριμό μας, τον Βραζιλιάνο Νέτο Μαρκολίνο!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε στη χώρα μας το 2018 για λογαριασμό του Απόλλων Λάρισας και κατάφερε μέσα από μία σεζόν να γίνει ένα από τα πιο «hot» ονόματα της αγοράς για μικρομεσαίες ομάδες.

26 αγώνες, 4 γκολ και 2 ασίστ ήταν οι αριθμοί του Βραζιλιάνου, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος!

Η αξία του (και όχι η τιμή του) ανέρχεται στις 250χιλ.€

 

Σωτήρης Νίνης

Κάποτε, αποτελούσε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας! Με 33 συμμετοχές στην Εθνική, πάνω από 100 παιχνίδια στη SuperLeague, ο Σωτήρης Νίνης είχε αναγνωριστεί σχεδόν απ΄όλους ως το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του.

Παρόλο αυτά, οι τραυματισμοί και οι λάθος επιλογές τον έφεραν στα 29 του να είναι στα αζήτητα… χωρίς όμως να μην είναι υπολογίσιμη δύναμη!

Έχει 117 αγώνες στην SuperLeague με 10 γκολ και 17 ασίστ, έχει πανηγυρίσει το ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό ενώ μετράει συμμετοχές σε Serie A, Champions League και Europa League.

Η αξία του… (και όχι η τιμή του) είναι στις 200χιλ. €.

 

Χαβιέρ Ερνάντεζ Αμπρουνέδο «Μπίτσο»

Τελευταίος στη λίστα μας, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στα 23 του έχει καταφέρει να αναδειχθεί την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη «Μασία» και να παίξει σε 6 ομάδες!

Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με όλες της Εθνικές της Ισπανίας και είναι ο Χαβιέρ Ερνάντεζ Αμπρουνέδο ή αλλιώς Μπίτσο.

Ο Μπίτσο, έχει παίξει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην Μπαρτσελόνα Β΄ ενώ τις περισσότερες συμμετοχές του τις έχει πραγματοποιήσει με την Ρασίνγκ Φερόλ με την οποία έχει αγωνιστεί σε 36 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Η αξία του (και όχι η τιμή του) είναι στις 100χιλ€.

Διαβάστε επίσης

Back to top button