Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο μονά στο 2.85 και το 4.30

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Για την Budensliga στις 21:30 για την 16η αγωνιστική Ντόρτμουντ – Λειψία. Η Ντόρτμουντ έρχεται από νίκη πρόκριση με 2-1 για το Champions League απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Ενώ η Λειψία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Λυών. Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον 2η Λειψία και 3η Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν 26 βαθμούς σε 14 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 33-19. Ενώ η Λειψία με 30 βαθμούς σε 14 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 39-16.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουμε 3 νίκες για την Ντόρτμουντ 1 νίκη για την Λεψία και 1 ισοπαλία με σκορ 1-1 με 3/5 G/G. Η Λειψία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη  που είχε σε προηγούμενες χρονιές. Επιλογή στο παιχνίδι με ρίσκο το 2Χ & OVER 2.5 στο 2.85.

Στις 22:05 για τα προημιτελικά του Coupe de la Ligue στην Γαλλία, Μονακό – Λίλ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό δρόμο στο πρωτάθλημα και θέλουν να κυνηγήσουν και τον θεσμό του κυπέλλου. H Μονακό δείχνει να έχει ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα και φέτος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι αρκετά μακριά από τις θέσεις που θα οδηγήσουν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι 9η με 25 βαθμούς σε 17 αγώνες. Στην Λίλ φαίνεται ότι τις δεν τις στοίχισε μέχρι στιγμής η συμμετοχή της στο Champions League και έχει καταφέρει να παραμένει ψηλά στην 3η θεση συγκεκριμένα με 31 βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Το Coupe de la Ligue στην Γαλλία είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση όμως από το πρωτάθλημα. Οι ομάδες συνήθως δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους ή συνήθως αποπροσανατολίζουν με δηλώσεις του τύπου ότι τις ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα κτλ. Αυτό που μπερδεύει λίγο την αναμέτρηση είναι ότι οι δυο ομάδες θα ξαναπαιξουν μεταξύ τους το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα. Και η ερώτηση είναι ποια ομαδα διάλεξε τον αγώνα κυπέλλου και ποια του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει από ένα γκολ το έχουν και οι δυο με ρίσκο και εδώ όπως αρμόζει σε αγώνα κυπέλλου το X & G/G στο 4.30.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ Ή ΔΥΑΔΑ

21:30 | Ντόρτμουντ – Λειψία

2Χ & OVER 2.5 (2.85)

22:05 | Μονακό – Λίλ

X & G/G (4.30)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 12.25

Διαβάστε επίσης

Back to top button