Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνέχισε το αήττητο ο Κισσαμικός!

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο οποίος πήρε στο φινάλε την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Στα του ματς ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός ο οποίος ξεκίνησε καλύτερα το ματς από τους Κρητικούς, με συνέπεια σε δύο περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά σε σουτ του Συμελίδη το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και εν συνεχεία στο 12΄ με την σέντρα-σουτ του Λιόνη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των «δελφινιών». Στο 15΄ ήταν η σειρά των Κρητικών να απειλήσουν με το σουτ του Ξύδα να αποκρούεται από τον Καλογεράκη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λεό στο 20΄.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη, το πέτυχαν στο 32΄ αυτοί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, χάρη σε κεφαλιά του Βεργώνη. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ ο ΑΟΧ Κισσαμικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση το σουτ του Ξύδα όμως σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καλογεράκη.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν ευνοϊκή για τους Θεσσαλονικείς ως προς την διαχείριση του υπέρ τους σκορ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το υπάρχον σκορ θα ήταν και το τελικό του αγώνα ο Τόλι στο 92΄ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 95΄ ο Βρεττός έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικός αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74’ Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80’ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34’ Τσεμπερίδης), Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (70’ Δόρης), Βεργώνης, Χασομέρης (82’ Κυβελίδης), Μπρίτο, Βλαχομήτρος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button