ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ρόσα vs Τουράμ: Στο Ατρόμητος – Λαμία, «δοκιμάζεται» μία φιλία!

Ατρόμητος εναντίον ΠΑΣ Λαμία ή αλλιώς Φάρλεϊ Ρόσα vs Ροτζέριο Τουράμ!

Ατρόμητος εναντίον ΠΑΣ Λαμία ή αλλιώς Φάρλεϊ Ρόσα vs Ροτζέριο Τουράμ!

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου διατηρεί στενούς δεσμούς με τον φορ της Λαμίας, όμως αύριο θα είναι για 90 λεπτά αντίπαλοι!

Η μπάλα κρύβει πολλά όμορφα συναισθήματα. Δημιουργεί δεσμούς που αντέχουν στο χρόνο και δίνει αφορμή για να… ξυπνούν μνήμες. Οπως θα συμβεί αύριο στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη Λαμία και για 90 λεπτά θα… δοκιμαστεί μία φιλία.

Βλέπετε ο Φάρλεϊ Ρόσα των γηπεδούχων διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Ροτζέριο Τουράμ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι και αναπτύχθηκαν στην Κύπρο. Τότε για μία σεζόν υπήρξαν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Λεμεσού και οι δύο Βραζιλιάνοι «κόλλησαν» μεταξύ τους. Κοινή γλώσσα και ενδιαφέροντα, αμφότεροι είναι ιδιαίτερα θρήσκοι και είναι χαρακτηριστικό πως όποτε σκοράρουν, σηκώνουν τη φανέλα και δείχνουν τις μπλούζες τους που φέρουν σχετικά μηνύματα στα αγγλικά. Οπως «ανήκω στον Ιησού». Μάλιστα ο πρώτος είχε χαρίσει στον δεύτερο ένα σχετικό μπλουζάκι, όταν εκείνος έπαιζε στην Κέρκυρα και αντιμετώπισε έναν τραυματισμό.

Συνολικά τη διετία 2014-2016 συνυπήρξαν στο γήπεδο για 25 ματς, κατέγραψαν συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ και πολλές φορές συνεργάστηκαν σε γκολ της κυπριακής ομάδας.

Πλέον όμως είναι αντίπαλοι και η αυριανή θα είναι η 4η μεταξύ τους «σύγκρουση». Η πρώτη ήταν την επόμενη σεζόν, όταν ο Ρόσα πήγε στην ΑΕΚ Λάρνακας ενώ ο Τουράμ συνέχιζε στον Απόλλωνα Λεμεσού και οι άλλες δύο επί ελληνικού εδάφους, στο παιχνίδι Κέρκυρα – Παναιτωλικός της περιόδου 2016/17 και σε εκείνο του φετινού πρώτου γύρου. Λεπτομέρεια: Ολα έληξαν χωρίς νικητή.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button