Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό!

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η επόμενη για τον Ολυμπιακό στο μετεγγραφικό μέτωπο, καθώς οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» τρέχουν τις εξελίξεις, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των Πειραιωτών έχει στραφεί στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, με τον Κριστιάν Λέμα να είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση. Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο φαίνεται πως περνάει σε δεύτερη μοίρα, μετά τη στάση της Ιντερνασιονάλ και πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού.

Οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, λόγω της ρήτρας που έχουν υπογράψει με τους «πράσινους», στους οποίους θα πρέπει να καταβάλουν δυο εκατομμύρια ευρώ, αν τελικά επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα, για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Ο Λέμα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία μαζί με τη Σεβίλλη προσπαθούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο έμπειρος αμυντικός φέρεται να αξιώνει ετήσιες οικονομικές απολαβές, κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σαχίν Πρτσιτς, ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση στους «ερυθρολεύκους». Αυτή έπρεπε να δοθεί την Πέμπτη, όμως ο ίδιος φαίνεται πως αναζητεί κάποια καλύτερη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, αφήνοντας στο «περίμενε» τους Πειραιώτες.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button