Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα σχέδια για τη νέα Τούμπα!

Το κόστος κατασκευής, η πιθανή χωρητικότητα και το δίλλημα Σαββίδη.

Έτοιμος να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα Τούμπα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όπως διαπιστώθηκε μετά και τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους Θεσσαλονικείς υπάρχει δίλλημα καθώς η νέα Τούμπα μπορεί να υλοποιηθεί με δύο τρόπους: Είτε με γκρέμισμα του τωρινού γηπέδου και πλήρη ανακατασκευή του, είτε με ανακατασκευή κερκίδα προς κερκίδα. Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι καταλήγει στην πρώτη επιλογή, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ακόμα.

Από εκεί και πέρα, το κόστος θα ξεπεράσει σίγουρα τα 50 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 70), ενώ η χωρητικότητα θα είναι μίνιμουμ 33.000 θεατών, αλλά μπορεί να φτάσει στους 35600. Παράλληλα υπάρχει απόφαση να είναι προδιαγραφών ημιτελικού Europa League.

Οι παραπάνω εξελίξεις εκτός απροόπτου φέρνουν τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια (τουλάχιστον) να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο θα γίνει… γερό λίφτινγκ, σε συννενόηση, φυσικά, με τη ΓΓΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button