ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

ΡΑΔΙΟ Λαμία: Ακούστε τις εκπομπές της Παρασκευής (20/12) “Οι Αεράτοι” και “Τρίο Μπελκάντο”! (Ηχητικά-Video)

Ακούστε τις δύο σημερινές εκπομπές του Ράδιο Λαμία, «Αεράτοι» και «Τρίο Μπελκάντο».

Ακούστε τις δύο σημερινές εκπομπές του Ράδιο Λαμία, «Αεράτοι» και «Τρίο Μπελκάντο».

Μια νέα προσθήκη υπάρχει στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδος από την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου. Το ΡΑΔΙΟ Λαμία (www.radiolamia.gr) ήρθε και ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια, η καθημερινή σας συντροφιά, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα.

betatzhs

Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια προσπάθεια που θα αλλάξει τις ισορροπίες και τα συνηθισμένα. Με δημοσιογράφους που θα ενημερώνουν, θα σχολιάζουν και θα καυτηριάζουν, Μουσικούς Παραγωγούς που δεν περιορίζονται σε playlist και διαλέγουν για εσάς τις καλύτερες μουσικές αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ξεδιπλωθούν εν ευθέτω χρόνου.

ΑΕΡΑΤΟΙ (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10.00-11.00)
Το πρωί της Παρασκευής οι αγαπημένοι σας “Αεράτοι” με την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη σας ενημέρωσαν με το γνωστό ανατρεπτικό στυλ τους και σας δίνουν ραντεβού για το πρωί της Δευτέρας από τις 10.00-11.00. πρωί της Παρασκευής οι αγαπημένοι σας “Αεράτοι” με την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη σας ενημέρωσαν με το γνωστό ανατρεπτικό στυλ τους και σας δίνουν ραντεβού για το πρωί της Δευτέρας από τις 10.00-11.00.

Όσοι χάσατε τώρα τις δύο σημερινές εκπομπές μπορείτε να τις ακούσετε πιο κάτω! Καλή ακρόαση!

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close