Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Όλα στο “μηδέν” στην Αγία Παρασκευή!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α' Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ…

Στο 0-0 έμειναν Νίκη Αγίας Παρασκευής και Ολυμπιακός Λαμίας με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις!

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ του αγώνα! 

Το ματς: 

Ο Κάντζαρης για τον Ολυμπιακό προσπάθησε στο 7′ να απείλησε με δυνατό σουτ εκτός της περιοχής, όμως ο Σκοτίδας με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 22′ ο Φωτόπουλος σε φάση τετ α τετ πλάγια με τον Σκοτίδα, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης έπεσε και με το πόδι του έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Λίγο πριν το μισάωρο ο Καρκανης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η κεφαλιά του αμυντικού της Νίκης έπειτα από σέντρα του Καπούλα, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 39′ ο Ζήσιμος μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το απευθείας σουτ, όμως ο Αφεντουλίδης έπεσε και έδιωξε με γροθιές. Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη!

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καρκανης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά , ο Καπούλας πάτησε περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αφεντουλίδη.

Ο Κάντζαρης στο 56′ εκτέλεσε απευθείας το που κέρδισε η ομάδα του, όμως ο Σκοτίδας έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό, η Αγία Παρασκευή απάντησε με δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρκανη, ο Αφεντουλίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Σέντρα σουτ του Γιώτη Α., στο 68′ από τα δεξιά ή μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Σκοτίδα.

Στο 83′ ο Καρκάνης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κοντονίκος πετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αφεντουλίδη ο οποίος βρήκε τόσο όσο έπρεπε τη μπάλα, για να αποτρέψει το γκολ.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Σκοτίδας, Επίσκοπος, Καρκανης, Γενιτσαρόπουλος, Τάτσης, Καραγιάννης, Ζήσιμος, Λύκος, Σκαρλάτος, Καπούλας, Μπλάνης

Ολυμπιακός Λαμίας: Αφεντουλίδης, Αποστόλου, Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας, Παπαϊωάννου Ι., Καμίδης, Σαΐτης Φωτόπουλος, Γιώτης, Παπαϊωάννου Χρ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button