Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά ΣπορΤοπικές Ειδήσεις

Από μπάσκετ κατέχει… έμαθε και χάντμπολ ο Μητροπολίτης Συμεών!(pics)

Ο χαρακτηρισμός «υπερδραστήριος» θα ήταν λίγος για να χαρακτηρίσει κάποιος το Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών. Δείτε τον να σουτάρει βολές και τρίποντα, καθώς και πέναλτι στο χάντμπολ.

Ο χαρακτηρισμός «υπερδραστήριος» θα ήταν λίγος για να χαρακτηρίσει κάποιος τo Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών. Δείτε τον να σουτάρει βολές και τρίποντα, καθώς και πέναλτι στο χάντμπολ.

Παρών και στις δύο εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί σε Χαλκιοπούλειο και 5ο Λύκειο Λαμίας ήταν ο Μητροπολίτης κ. Συμεών.

Εκτός από την παρουσία του βέβαια αλλά και τις ευχές του, ο Μητροπολίτης έδειξε και το αθλητικό του στυλ για μία ακόμη φορά.

Στο Χαλκιοπούλειο και στον φιλικό αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο κ. Συμεών δοκίμασε να σουτάρει βολές και τρίποντο, ενώ σουτάκια έκαναν και οι αντιδήμαρχοι που βρέθηκαν στον αγώνα.

Βέβαια, ο Μητροπολίτης συνέχισε την δραστηριότητά του και στο άθλημα του χάντμπολ, όπου έδωσε το παρών στην 3η Γιορτή Χειροσφαίρισης στη Λαμία και έριξε ένα πέναλτι για πρώτη φορά στη ζωή του όπως δήλωσε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να δει για πρώτη φορά αγώνα χειροσφαίρισης από κοντά!

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button