Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φεύγει από τη Μίλαν ο Σούσο!

Ο Χεσούς Σούσο είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από τους «ροσσονέρι» και το Μιλάνο.

Σεβίλλη, Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία ενδιαφέρονται έντονα για τον Ισπανό μέσο και έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους στους «ροσσονέρι».

Η Μίλαν πιθανότατα δύσκολα θα παραχωρήσει τον Σούσο για λιγότερα από 30 εκ. ευρώ, ενώ ο ατζέντης του Σούσο και ο ίδιος ο παίκτης βρίσκονται στα γραφεία της Μίλαν σε συνάντηση με τους Μαλντίνι και Μπόμπαν για να συζητήσουν για το μέλλον του.

Ο Πιολι μοιάζει να αλλάζει το σύστημα της ομάδας στο 4-4-2, επομένως δύσκολα να υπάρξει χώρος για τον Σούσο, σύστημα που ταιριάζει περισσότερο σε έναν παίκτη όπως ο Πολιτάνο της συμπολίτισσας, Ίντερ, που βέβαια αρέσει στην μισή Σέριε Α (Φιορεντίνα, Νάπολι, Ρόμα και Τορίνο).

Η πλευρά του παίκτη το έχει καταλάβει και ήδη αφήνεται να εννοηθεί ότι η Λειψία είναι από τις ομάδες που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, αν και δεν έχει κρύψει την προτίμηση του για το πρωτάθλημα της πατρίδας του και δη για την Ρεαλ Μαδρίτης. Βέβαια οι «μερένχες» ενδιαφέρονται για Ισπανό μέσο της Σέριε Α, αλλά αυτός είναι ο Φαμπιαν Ρουιθ της Νάπολι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button