FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε…

Ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς σήμερα η ομάδα της Φθιώτιδας θα κάνει πρεμιέρα και ντεμπούτο στην Super League.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στην Super League, μετά από 53 χρόνια ιστορίας, κάνοντας την 19/8 του 2017 να είναι μια ξεχωριστή ημερομηνία για όλη την Λαμία.

Έτσι, λοιπόν η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα κοντραριστεί με την «μπαρουτοκαπνισμένη» Ξάνθη του Μίλαν Ράσταβατς, στις 19:15 στο γήπεδο των «Πηγαδίων».

Ο 63χρονος προπονητής του ΠΑΣ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κόστα Βιάνα Βάντερσον, ο οποίος εκτίει ποινή από το προηγούμενο πρωτάθλημα της Football League, όπως και τον Ματέι Πόντλογκαρ, ο οποίος είναι εκτός ομάδας.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την φθιωτική ομάδα είναι η εξής: Πίτκας κάτω από το τέρμα, ο Βασιλαντονώπουλος δεξιά, ο Παντελιάδης αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αναστασιάδης σίγουρα και «παίζεται» μια θέση για Ασίγκμπα και Κουκόλη.

Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μπλάζιτς με τον Ακόστα με τον Καραγιάννη σε ρόλο δεκαριού. Στα άκρα θα πολύ πιθανόν να δούμε Πίτι και Φράγκο, ενώ στην επίθεση λογικά θα αγωνιστεί ο Πατρίκ Βουό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button