Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαυρωτάς: «Δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνουν τα πλέι οφ χωρίς κόσμο»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα τη φετινή σεζόν, σημειώνονας πως είναι νωρίς για να ανακοινωθεί το τι θα γίνει.

Ικανοποιημένος από την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Όσο για το ενδεχόμενο παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, επισημαίνει πως: «δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνουν τα Play Offs και τα Play Outs όπως είναι αν είναι να μας πουν “παιδιά καλύτερα να μην το ρισκάρουμε τώρα που τελειώνουν οι αγώνες».

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο κ.Μαυρωτάς στο soccerplus.gr:

-Να περιμένουμε κάποια χαλάρωση των υπάρχοντων μέτρων ή μήπως υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποια πρόσθετα;

– Θα δείξει. Βέβαια αυτά πάνε ανάλογα και με την εικόνα της ευρύτερης χώρας πως πηγαίνει και κάτω από τις οδηγίες των ειδικών. Δηλαδή αν μας πούνε ότι πρέπει να χαλαρώσετε κάποια μέτρα ή να γίνεται περισσότερο αυστηροί σε κάποια άλλα, αυτό θα γίνει. Νομίζω ότι εξαρτόμαστε από τη γενικότερη εικόνα της χώρας, δηλαδή το πως πηγαίνει γενικότερα η επιδημία. Αυτό είναι που θα μας υποδείξει το πως θα χαλαρώσουν ή θα αυξηθούν τα μέτρα.

-Σε ποια φάση βρίσκεται το αίτημα για παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες σε ποσοστό 20%, δεδομένου ότι Άρης, Ολυμπιακός, OΦΗ και άλλες ομάδες το ζητούν;

– Έχουμε πει ότι θα το δούμε αυτό το αίτημα, είναι νωρίς όμως για πούμε άμεσα τι θα γίνει. Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες, είναι και η γενικότερη εικόνα για το πως πάει η χώρα. Πρέπει κατά τη γνώμη μου για τα Play Offs τα φετινά και τα Play Outs ίσως να δούμε αν θα εφαρμοστεί εδώ και να το βάλουμε στην ατζέντα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνουν τα Play Offs και τα Play Outs όπως είναι αν είναι να μας πουν “παιδιά καλύτερα να μην το ρισκάρουμε τώρα που τελειώνουν οι αγώνες”. Ας το δούμε πιο μελετημένα για το νέο πρωτάθλημα. Θα το δούμε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button