Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Νίκες για τις κορασίδες και τους άνδρες της Φθία Λαμίας!(pics+vid)

Δύο νίκες μέτρησε το Σαββατοκύριακο 21-22/12 οι ομάδες της Φθία Λαμίας.

Δύο νίκες μέτρησε το Σαββατοκύριακο 21-22/12 οι ομάδες της Φθία Λαμίας.

A1 Κορασίδων
Αολ – ΑΠΣ Φθία 1-3

Από τη μία οι κορασίδες της Φθία Λαμίας πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον ΑΟ Λαμίας με 1-3 σετ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα του Αολ. Παράλληλα περάσαμε στην δεύτερη θέση του ομίλου και συνεχίζουμε…

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:
“Σήμερα πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Παράλληλα σκαρφαλωσαμε στο βαθμολογικό πίνακα και κλείσαμε ιδανικά μία πολύ καλή χρονιά για εμάς.

Η νίκη αυτή για μία ακόμη φορά πρέπει να αφιερωθεί στην Χαριλα που έκανε προχθές επέμβαση στους χιαστους, στη Φατση που αντιμετωπίζει εδώ και 3 μήνες τραυματισμους αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια που σήμερα δεν μπορούσαν να είναι στην αποστολή.

Τέλος αξίζουν 1000 ΜΠΡΆΒΟ σε όλες όσες ήταν σήμερα στο γήπεδο και έπαιξαν, έδειξαν ότι αξίζουν, ότι έχουμε βάθος σαν ομάδα αφού όποια και αν έπαιξε δεν άλλαξε κάτι στη δυναμική μας…

Η συνέχεια είναι προπόνηση, λίγες μέρες ξεκούραση και πάλι δουλειά στα γήπεδα αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν… Άλλωστε οι αθλητές γίνονται στις γιορτινές μέρες και τις αργίες!

Παρόλα αυτά εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, χαμόγελα και αγάπη!!! “

Με νίκη ολοκλήρωσα το 2019 και οι άνδρες του συλλόγου, οι οποίοι συνεχίζουν το αήττητο σερί τους καθώς πέρασαν και από την έδρα του ΓΣ Βόλου με 0-3 σετ.

Β’Εθνική Αντρών
ΓΣ Βόλου – ΑΠΣ Φθία 0-3

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο η ομάδα μας στο τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:

“Ταξιδέψαμε στον πανέμορφο Βόλο με 7 αθλητές λόγο των πολλών απουσιών αλλά είμασταν σοβαροί στο παιχνίδι και κερδίσαμε εύκολα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΣ Βόλου για την προσπάθεια τους όχι μόνο σήμερα αλλά συνολικά στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σοβαροί, το χαίρονται και παίζουν, μόνο Μπράβο αξίζουν.

Ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου, είμαστε στην 1η θέση αλλά έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το τι έχουμε πέτυχει ως τώρα αλλά θέλουμε βελτίωση σε αρκετά πράγματα αν θέλουμε να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!!! “

Διαβάστε επίσης

Back to top button