Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλουν Μιχαήλ τα Χανιά!

Τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ και επί σειρά ετών, αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν βάλει στο… μάτι τα Χανιά.

Τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ και επί σειρά ετών, αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν βάλει στο… μάτι τα Χανιά.

Ο Ζιαμπάρης αποχώρησε, ο Γρομητσάρης μιλάει για να ανανεώσει, αλλά η πρόταση που του έγινε είναι με μειωμένες αποδοχές. Δεδομένο λοιπόν οτι τα Χανιά θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Αλέξης Μιχαήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει τα «Δελφίνια». Ο 35άχρονος στόπερ αποχώρησε από την ΑΕΛ στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία ενώ στο παρελθόν ήταν αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα (2004-19), μετρώντας 338 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 19 γκολ συνολικά μέχρι τώρα στην καριέρα του!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, o oποίος έχει αγωνιστεί ως δανεικός από τους Γιαννιώτες σε Πανσερραϊκό και Λαμία, έχει δεχθεί κρούση από τους Κρητικούς την οποία και εξετάζει.

Παράλληλα οι Χανιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, τόσο από την εγχώρια, όσο και από την αγορά του εξωτερικού. Ήδη έχει αποκτηθεί, o Aντμίρ Μπαϊροβιτς, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση, δύσκολη, ενός λάτιν εξτρέμ, τον οποίο έχουν βολιδοσκοπήσει και ομάδες της Super League 1.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button