ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κανονικά το Ατρόμητος – Λαμία / “Καθάρισαν” από κορωνοϊό οι ομάδες – Ανησυχία για Ευαγγέλου

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της εξ’ αναβολής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Πέμπτη. #slgr #lamiafc #atromitosfc #covid19 #Ευαγγέλου #slgrinterwetten #season2021_2022

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της εξ’ αναβολής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Πέμπτη.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν “καθαρίσει” πλέον από τα περιστατικά κορωνοϊού μιας και θετικός από τα τεστ του περασμένου Σαββάτου δεν έχει βρεθεί κανένας ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα η αναμέτρηση -εκτός συγκλονιστικότατου απρόοπτου- να πραγματοποιείται κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης στις 17.15.

Να σημειωθεί εδώ πως βάση πρωτοκόλλου θα έπρεπε να έχουν εντοπιστεί 5 ακόμη παίκτες θετικοί την στιγμή που η Λαμία, δεν έχει νέο κρούσμα στους 2 τελευταίους ελέγχους. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου προετοιμάζει την ομάδα με ελάχιστες απουσίες σε ένα ματς που διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου από το σύνδεσμο Αθηνών.
Επιφυλάξεις και αγωνία για τον ορισμό Ευαγγέλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο Ευαγγέλλου είναι ένας ορισμός ο οποίος δημιουργεί ερωτηματικά, αγωνία και φόβο για το πως θα μοιράσει τα σφυρίγματα με την αίσθηση που βγαίνει από τη Λαμία να είναι πως φοβούνται μια διαιτησία… εκ νέου χειρρουργική όπως αυτή του Καραντώνη στο ματς του κυπέλλου όπου και υπήρχε ανάλογη αγωνία και ο σύλλογος δικαιώθηκε από την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Τόσο για το πέναλτι-εφεύρεση που είχε δώσει στον Άρη αλλά και για τα γενικότερα σφυρίγματα του. Ο ορισμός Ευαγγέλλου δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες του συλλόγου οι οποίοι κρατούν μικρό καλάθι για την διαιτητική συμπεριφορά του στο αυριανό παιχνίδι.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, με την ΚΕΔ να ορίζει και πάλι τον Άγγελο Ευαγγέλου στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία, έναν διαιτητή που στο ίδιο γήπεδο, με τους ίδιους αντιπάλους ένα χρόνο περίπου πριν τα είχε κάνει μαντάρα!

Βοηθοί του θα έιναι οι Πάτρας, Σινιοράκης, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR οι Μανούχος, Τριανταφύλλου.

Καθάρισε και ο Ατρόμητος

Στο μεταξύ την προετοιμασία της για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στη Λαμία συνέχισε η ομάδα του Ατρομήτου με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο.

Στα ευχάριστα νέα, ήταν η επιστροφή αρκετών ποδοσφαιριστών που τις προηγούμενες μέρες είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ το ίδιο συνέβη και μέλη του τεχνικού τιμ που επίσης είχαν νοσήσει και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε οι Περιστεριώτες να γυρίσουν στη γνωστή τους καθημερινότητα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button