Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όλα δείχνουν ότι ο Μπάρμπα πάει στην ΑΕΚ»

Πολύ πιθανή θεωρούν στην Ισπανία τη μετακίνηση του Φεντερίκο Μπάρμπα στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός αμυντικός αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής της, έχοντας ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη Βερόνα για τον δανεισμό του.

Η υπόθεση βέβαια δεν είναι απλή, καθώς ο 26χρονος άσος αγωνίζεται δανεικός στη Βαγιαδολίδ, πλην όμως είναι… φευγάτος από την ισπανική ομάδα. Ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo” μάλιστα φέρνει την ΑΕΚ να είναι ο πιθανότερος προορισμός του Μπάρμπα, τον οποίο συνδέει με ένα άλλο μεταγραφικό σενάριο.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ για τον Εσκουδέρο της Σεβίλλης (τον θέλει και η Χετάφε), που είναι μεν αριστερό μπακ, αλλά όπως σημειώνει το καταλανικό δημοσίευμα: «Ούτε η Βαγιαδολίδ, ούτε η Χετάφε “καίγονται” για αριστερό μπακ, ωστόσο ψάχνουν πάντα καλύτερη ενίσχυση. Για την Βαγιαδολίδ η απόκτηση του Εσκουδέρο είναι σημαντική για δυο λόγους: ο πρώτος γιατί θα πάρει έναν παίκτη που είναι από την πόλη και το δεύτερο γιατί ο Φέντε Μπάρμπα όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στην Ελλάδα. Ο Ιταλός έχει προσφορά από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να αφήσει το σύλλογο και μαζί του θα μείνει μία “τρύπα” στην άμυνα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button