Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Παίρνει Γκραντ η ΑΕΚ!

Πήρε σήμερα την ελευθέρας του από την Στρασμπούρ και έρχεται στην Aθήνα για να πλαισιώσει τους ψηλούς της Βασίλισσας.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Τζεράι Γκραντ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 31χρονος ύψους 2.06 φόργουορντ – σέντερ πήρε την ελευθέρας του από την Στρασμπούρ και άμεσα ενεργοποιήθηκε η προφορική συμφωνία που είχε εδώ και λίγες μέρες με την ΑΕΚ.

Ο Τζεράι Γκραντ σε 24 παιχνίδια με την Στρασμπούρ είχε κατά μέσο όρο 9.0 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ενώ αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2012.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και μαζί με τον Σλότερ αλλά και στη θέση 5 αντί του Αμερικάνου σέντερ της ΑΕΚ όποτε αυτό χρειάζεται δηλαδή έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από τον αντικαταστάτη του Στέφαν Γιάνκοβιτς.

O Γκραντ είναι κλασικός αθλητικός ψηλός, με ευχέρεια στο σκοράρισμα στην επίθεση, αλλά χωρίς να υστερεί στην άμυνα. Ταιριάζει η αμυντική του συμπεριφορά στον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ δηλαδή με αλλαγές και δυναμικά hedge out.

Ο παίκτης αναμένεται να ντεμπουτάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟ στις 5 Ιανουαρίου και θα πάρει στην εξάδα των ξένων την θέση του Ρέι που θα αποχωρήσει μόλις βρεις την επόμενη ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button