ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφές & ΠΑΣ Λαμία: Υπόθεση εξτρέμ!(pics)

Μετά τους αμυντικούς χαφ και το «δεκάρι» ήρθε η ώρα του εξτρέμ...

Μετά την αναζήτηση των αμυντικών χαφ αλλά και του «δεκαριού», ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσουμε την έρευνά μας με τη θέση των εξτρέμ.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία θα είναι σιγουρα 3 και αυτές θα είναι ενός ανασταλτικού μέσου, ενός δημιουργικού χαφ και ενός εξτρέμ.

Τώρα, μιας και το transfermarkt.com μας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσουμε παίκτες μέσω της μηχανής αναζήτησης που διαθέτει, θα δούμε μερικές περιπτώσεις ακραίων μέσων που θα μπορούσαν ίσως να απασχολήσουν την ομάδα της Λαμίας.

Να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ και να πούμε ότι, ούτε τους προτείνουμε στη Λαμία, ούτε είναι παίκτες οι οποίοι εξετάζονται!

Για πάμε να δούμε:

Γκιόργκι Τσαντούρια

Ο Γκιόργκι Τσαντούρια, είναι ένας Γεωργιανός, διεθνής εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγω στη δεξιά πλευρά.

Έχει περάσει από αρκετά πρωταθλήματα, με σημαντικότερο περάσματα αυτά από την Premier Liga (36 συμμ, 5 γκολ, 2 ασίστ) της Ρουμανίας, την Eredivisie (34συμμ, 5 γκολ, 3 ασίστ) της Ολλανδίας αλλά και την Bundesliga 2(22 συμμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) της Γερμανίας.

Ο 26χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει περάσει και από τις Φίτεσε, Κλουζ, Ντούισμπουργκ και Ουράλ.

Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt.com βρίσκεται στις 800χιλ.€.

 

Σάμου Γκαρσία

Ο Σάμου Γκαρσία, στα 29 του χρόνια έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε Ισπανία και Ρωσία ενώ παίζοντας σε Μάλαγα, Βιγιαρεάλ, Λεγανιές και Λεβάντε έχει φτάσει στις 104 συμμετοχές στην La Liga.

Επίσης, έχει και 11 γκολ αλλά και 7 ασίστ.

Η ποδοσφαιρική του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt.com είναι στις 800χιλ.€.

 

Ολιβιέρ Μπουμάλ

Ο πρώτος γνωστός της λίστας στο ελληνικό κοινό, είναι ο Καμερουνέζος εξτρέμ, Ολιβιέρ Μπουμάλ.

Ο 30χρονος πλέον Μπουμάλ, έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει καταφέρει να φτάσει τις 97 συμμετοχές στην SuperLeague, με 11 γκολ και 17 ασίστ, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού.

Η ποδοσφαιρική αξία του Μπουμάλ (και όχι η τιμή του) βρίσκεται στις 600χιλ.€.

 

Αρμάντο Βαγιούσι

Ο Αρμάντο Βαγιούσι, είναι ο πρώτος αριστερός εξτρέμ της λίστας. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, παρόλο αυτά και κατά κύριο λόγο έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα μακριά από την χώρα του.

Ξεκίνησε από την Βλάζνια, πέρασε από την Λίτεξ Λόβετς και έπειτα πήγε στην Ιταλία για να φορέσει τις φανέλες της Κιέβο Βερόνα, της Λιβόρνο, της Προ Βερτσέλι και της Αβελίνο.

Το 2019, επέστρεψε στην χώρα του για την Τέουτα, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος.

Η ποδοσφαιρική αξία του Βαγιούσι, είναι στις 600χιλ.€.

 

Γκονζάλο Μπουένο

Και συνεχίζουμε με τους αριστερούς εξτρέμ και πάμε στην Ουρουγουάη, για να δούμε τον Γκονζάλο Μπουένο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, μπορεί να έχει γεννηθεί στην Λατινική Αμερική, παρόλο αυτά έχει περάσει και από την Ευρώπη, παίζοντας σε Ρωσία με την Κουμπάν, στην Πορτογαλία με την Μαδέϊρα και στην Ισπανία με την Αλμερία.

Η ποδοσφαιρική του αξία (και όχι η τιμή του) είναι στις 600χιλ. €.

 

Αντνάνε Τιγκαντουϊνί

Ο επόμενος είναι ο Αντνάνε Τιγκαντουϊνί, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια του στην Eredivisie αλλά κατάγεται και είναι διεθνής με την Εθνική Μαρόκου.

Ο 27χρονος εξτρέμ, μετράει 97 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, με 21 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει και 31 αγώνες, 9 γκολ και 8 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Η ποδοσφαιρική αξία του Τιγκαντουϊνί, είναι στις 600χιλ.€.

 

Γκάμπριελ Τόρζε

Συνεχίζουμε και περνάμε και πάλι στην δεξιά πλευρά και στον Ρουμάνο Γκάμπριελ Τόρζε.

Πρόκειται για έναν 30χρονο εξτρέμ, διεθνή με τη εθνική Ρουμανίας, έχοντας 56 αγώνες και 11 γκολ!

Στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, μετράει 175 αγώνες, με 24 γκολ και 23 ασίστ ενώ έχει περάσει από πέντε διαφορετικές χώρες παίζοντας σε 10 διαφορετικές ομάδες!

Με την Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει τις περισσότερες εμφανίσεις του, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων και από την Ουντινέζε, την Γρανάδα και την Σίβασπορ.

Η ποδοσφαιρική του αξία (και όχι η τιμή του) είναι στις 550χιλ €.

 

Μάρκο Μρκιτς

Ο επόμενος της λίστας δεν είναι γνωστός, όμως έχει καταφέρει στα 23 του χρόνια να αγωνιστεί 99 φορές στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας, έχοντας 16 γκολ και 4 ασίστ.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική της χώρας του, ενώ παίξει μόνο σε δύο ομάδες! Με την Γιαγκοντίνα παρουσιάστηκε στο σερβικό ποδόσφαιρο, ενώ με την Ραντνίτσκι Νις έχει δώσει συνολικά 110 αγώνες με 18 γκολ και 4 ασίστ.

Η ποδοσφαιρική του αξία ανέρχεται στις 500χιλ. €.

 

Σουλεϊμάν Σαβατογκό

Ο δεύτερος γνώριμός μας στη λίστα, είναι ο Σουλεϊμάν Σαβατογκό.

Ο 26χρονος εξτρέμ από την Μπουρκίνα Φάσο, από το 2018 έως το καλοκαίρι φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μέσα σε έναν χρόνο, αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με την ομάδα της Βοιωτίας, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Επίσης, ο Σαβατογκό έχει και 42 συμμετοχές στην Ligue 1 φορώντας τις φανέλες των Οσέρ και Κλερμόντ.

Η ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιρική (και όχι η τιμή του) βρίσκεται στις 300χιλ€.

 

Νίκολα Ράντοβιτς

Τελευταίος της λίστας, είναι ο Σέρβος Νίκολα Ράντοβιτς. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, είναι 27 ετών και δεν έχει αγωνιστεί σε χώρα πέραν της Σερβίας.

Μετράει πάνω 198 αγώνες στα πρωταθλήματα της χώρας του, ενώ στην Prva Liga Srbjie, στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας έχει 110 εμφανίσεις με 18 γκολ!

Η ποδοσφαιρική του αξία, βρίσκεται στις 200χιλ€.

Διαβάστε επίσης

Back to top button