Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Superleague 1: Οι πιο δημιουργικές ομάδες! (oic)

Με τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή με 25, τον ΠΑΟΚ να έχει 23 και τον Παναιτωλικό μόλις 4, δείτε τις ομάδες με τις περισσότερες ασίστ μετά τις 16 πρώτες αγωνιστικές.

Η αλήθεια είναι πως η φράση «οι αριθμοί είναι ένας ωραίος τρόπος να πεις ψέματα«, σε πολλές περιπτώσεις ισχύει 100%. Από την άλλη είναι και ένας τρόπος να δεις σε μεγάλο βαθμό την εικόνα ενός πρωταθλήματος, καθώς έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο ποδόσφαιρο ας πούμε οι ασίστ είναι σημαντικές;, καθώς δεν μιλάμε για μπάσκετ που σε κάθε ματς θα έχουμε από 20 για κάθε ομάδα.

Στις 16 πρώτες αγωνιστικές ήταν λογικό να δούμε στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας τις δύο ομάδες που παλεύουν και όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά μιλάμε για τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς και τους Πειραιώτες στην δεύτερη με 38.

Στις ασίστ έχουμε αλλαγή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι με 25 και οι «ασπρόμαυροι» ακολουθούν με 23. Αυτές είναι και οι δύο ομάδες που έχουν από 20 και πάνω ασίστ, με τον τρίτο ΟΦΗ να ακολουθεί με 19 και τους Άρη, Ατρόμητο και ΑΕΛ να έχουν από 15. Αξίζει να αναφερθεί πως η ΑΕΚ που είναι 3η στον βαθμολογικό πίνακα, στην σχετική λίστα είναι μόλις στην 7η θέση με 14, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκουμε τον Παναιτωλικό που έχει μόλις 4 ασίστ, με τον Παναθηναϊκό να είναι επίσης κάκιστος στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς έχει μόλις 5 και είναι στην 12η θέση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button