ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανασκόπηση 2019: «Κυανόλευκες» ανατροπές!(pics+vids)

Μπορεί να μην ήταν πολλές... αλλά το 2019 είχε για τον ΠΑΣ Λαμία και ανατροπές!

Έχοντας δει μία γενική ανασκόπηση για το 2019 και τις σημαντικότερες νίκες του ΠΑΣ Λαμία σε SuperLeague και Κύπελλο Ελλάδος, συνεχίζουμε με τις ανατροπές που έκανε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Μέσα στο 2019 η Λαμία βρέθηκε αρκετές φορές πίσω στο σκορ, δεν το «γύρισε» σε όλες αλλά σε κάποιες από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει και τη νίκη.

Το LamiaSports σας γυρίζει λίγο πίσω και σας τις θυμίζει!

Η πρώτη ανατροπή για το 2019:

Η πρώτη ανατροπή της Λαμίας για το 2019 ήρθε τον μήνα Ιανουάριο και πιο συγκεκριμένα στις 27 του μήνα, όπου το σύνολο του Μάκη Χάβου υποδέχθηκε τον Ατρόμητο.

Ο Κουλούρης, με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, εβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του για να έρθουν τα γκολ του Τομάς και του Μπαράλες για να «γυρίσουν» το παιχνίδι!

 

Δεύτερη ανατροπή… και μέσα στο «κάστρο»

Και η δεύτερη ανατροπή της λαμιώτικης ομάδας ήρθε μέσα στο γήπεδό της. Αυτή τη φορά αντίπαλο ήταν η ΑΕΛ.

Ο Μανώλης Μπέρτος μόλις στο 10΄του αγώνα κατάφερε να «παγώσει» προς στιγμήν το ΔΑΚΛ με το γκολ του, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Πίτι και Μπερτόλιο, είχαν διαφορετική άποψη από τον αμυντικό της ΑΕΛ και με δύο γκολ έγινε η απόλυτη ανατροπή!

 

Ίδιο σκορ, ίδιο γήπεδο, ίδια κατάληξη!

Τρίτη και τελευταία ανατροπή και τα στοιχεία παραμένουν τα ίδια. Μόνο ο αντίπαλος άλλαξε. Αυτή τη φορά, η ομάδα του ΟΦΗ προσπάθησε να φύγει με το διπλό από το ΔΑΚΛ… αλλά έμεινε στην προσπαθεια!

Ο Ναμπί ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος, αλλά τα γκολ των Τουράμ και Δημούτσου έφεραν τη νίκη… και μάλιστα με ανατροπή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button