ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απογοητεύει στα εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία… (βαθμολογία)

Τέσσερις αγώνες στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και δύο στο Πανθεσσαλικό έχει δώσει φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, ματς τα οποία λογίζονται ως εντός έδρας. #slgr #lamiafc #ΔΑΚΛαμίας #slgrinterwetten #season2021_2022

Τέσσερις αγώνες στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και δύο στο Πανθεσσαλικό έχει δώσει φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, ματς τα οποία λογίζονται ως εντός έδρας.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Λαμία μετά και ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, σε αγώνα που ήταν κανονικά εντός έδρας αλλά έλαβε χώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τους γνωστούς τραγικούς λόγους.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε με 0-1 σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά από 12 αγώνες δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά στην έδρα του! Η νίκη για το Κύπελλο κόντρα στον Ιωνικό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ για φέτος στο ΔΑΚ Λαμίας… αλλά και το μοναδικό έως τώρα.

Εκεί λοιπόν που τα προηγούμενα χρόνια το «Αθανάσιος Διάκος» ήταν αυτό που κρατούσε ψηλά τη Λαμία στον βαθμολογικό πίνακα, φέτος τον έχει «ρίξει» στον πάτο της βαθμολογίας…

Αν ρίξουμε μία ματά στην βαθμολογία της SuperLeague 1 μετρώντας μόνο τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων, θα δούμε ότι η «κυανόλευκη» ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει πάρει νίκη στο σπίτι της! Μάλιστα, βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 κερδισμένους βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

Διαβάστε επίσης

Back to top button