Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πέντε επιλογές απο 1.80 μέχρι 3.60 στο Europa League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή για το Europa League σήμερα με μεγάλα παιχνίδια αλλά και μεγάλες παγίδες. Και ειδικά μετά το εφιαλτικό διήμερο στο Champions League, χρειάζεται πολύ προσοχή σήμερα. Παραδοσιακά το Europa League είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Είναι μια διοργάνωση που πολλές φορές πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια ροστερ απο διαφορετικά πρωταθλήματα. Και εκεί βρίσκεται συνήθως η παγίδα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο σημαντικά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος. Στις 19:55 στο Τορίνο, Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση παίζοντας το τελευταίο διάστημα με αρκετές απουσίες. Η Γιουνάιτεντ σταθερά βελτιωμένη φέτος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

Στην Πορτογαλία την ίδια ώρα Μπράγκα-Ρόμα με της φήμες περί ανταλλαγής μεταξύ Ρόμα και Ίντερ για τους Τζέκο και Αλέξις Σάντσες να φουντώνουν στα Ιταλικά ΜΜΕ. Στην Γρανάδα στις 22:00 η Νάπολι με πολλες απουσίες θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτινέζ. Οι Ναπολιτάνοι του Τζενάρο Γκατούζο έρχονται απο νίκη στην έδρα με 1-0 απέναντι στην Γιουβέντους .

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν των εσωτερικών προβλημάτων. Μιας και τις τελευταίες μέρες βγήκε στην επιφάνεια το πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ολλανδικής ομάδας με γκρουπ των Γερμανιών ποδοσφαιριστών και του Γερμανού προπονητή της με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Και τέλος το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Μπενφίκα και Άρσεναλ στις 22:00 με τις δυο ομάδες να έρχονται απο διαφορετικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα τους. Αλλά να τους συνδέει η ίδια αστάθεια φέτος στην συμπεριφορά τους στα παιχνίδια κάθε διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές. Στην βασική δυάδα θα πάμε με δυο παιχνίδια απο το Europa League  και τις αναμετρήσεις της Λίλ-Άγιαξ και Σλάβια Πράγας-Λέστερ.

Στα #boNUs Bets θα ασχοληθούμε επίσης με το Europa League και τις αναμετρήσεις Μπενφίκα-ΆρσεναλΑντβέρμπ-Ρέιντζερς και το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button