Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

La Liga: «Ποδαρικό» με εκτός έδρας ματς για τους δύο μεγάλους!

Κοντινές... εξορμήσεις για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, πρώτης για το 2020 στη La Liga, με την οποία παράλληλα ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν αύριο  (4/1, 22:00) τη «συμπολίτισσα» Εσπανιόλ στο “RCDE Stadium”, στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν το +2 από τους Μαδριλένους.

Πάντως, η αποστολή της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φαντάζει και τόσο εύκολη, καθώς η Εσπανιόλ βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και χρειάζεται βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει νωρίτερα (4/1, 17:00) τη «συμπολίτισσα» Χετάφε στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» και θέλει τη νίκη, προκειμένου να σκαρφαλώσει προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης και να εκμεταλλευθεί ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» της Μπαρτσελόνα στο “derbi barceloni”.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποψινή (3/1, 22:00) αναμέτρηση της -τρίτης στη βαθμολογία- Σεβίλης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λεβάντε.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button