Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πιέστηκε αλλά νίκησε ο Παναθηναϊκός

Σε έναν αγώνα με κακό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Λάρισα που είχε δύο δοκάρια. Ορεξάτος ο Τσάβες που ξεχώρισε και σκόραρε.

Το ματς

Ο ρυθμός του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να… ψάχνονται. Παρόλα αυτά στο 18ο λεπτό, οι Πράσινοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ του Τσάβες, που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα δεν ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Η επόμενη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήταν στο 34ο λεπτό, όταν ο Τσάβες πίεσε, κέρδισε την μπάλα, αλλά ο Λουτσιάνο δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ.Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε μόνο ένα σουτ του Τσάβες, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στον Μπόζοβιτς.

Και το δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με τον Τσάβες να είναι ορεξάτος, ωστόσο στο 47ο λεπτό παρότι έστρωσε την μπάλα στον Λουτσιάνο αυτός δεν κατάφερε να σουτάρει. Στο 55᾽ ο Ινσούα δοκίμασε μια σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ξανά μείωση του ρυθμού της αναμέτρησης.

Η Λάρισα, πάγωσε τον αγώνα στο 68ο λεπτό, όταν ο Γιούλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Διούδη, δείχνοντας ότι φυσικά και δεν έχει παρατήσει το ματς. Με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 73ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ έπιασε ένα καλό σουτ, με τον Μπόζοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά.

Η Λάρισα στο 80ο λεπτό πάγωσε ξανά την Λεωφόρο, καθώς είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Περόνε, ενώ στο 84ο λεπτό το σουτ του Μολίνς απέκρουσε ο Μπόζοβιτς, κάτι που έκανε και λίγο αργότερα στο σουτ του Τσάβες. Ένα λεπτό πριν το τέλος οι Πράσινοι είχαν δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη, ενώ ο Μολίνς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο φινάλε.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολέντο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις (72᾽ Χίλιεμαρκ), Μουνιέ (62᾽ Βιγιαφάνες), Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο (79᾽ Μολίνς), Τσάβες

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κρίζμαν (72᾽ Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60᾽ Ναβάρο), Λεοζίνιο (62᾽ Κρητικός)

πηγή: netsport

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button