Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη Ντόρτμουντ με γκολάρα Μπατσουαγί!

Ο Βέλγος φορ πέτυχε φανταστικό γκολ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 το Ανόβερο, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό στο Europa League.

BUNDESLIGA- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΟΒΕΡΟ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: SIGNAL IDUNA PARK

Ένα γκολ-ζωγραφιά του Μίτσι Μπατσουαγί στο πρώτο ημίχρονο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 το Ανόβερο και βελτίωσε την ψυχολογία της μετά τον αποκλεισμό από τη Σάλτσμπουργκ στο EuropaLeague.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μπατσουαγί, με τον διεθνή επιθετικό να βρίσκει δίχτυα με υπέροχο τρόπο στο 24ο λεπτό.

Από εκτέλεση κόρνερ, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι στον αέρα έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Μπατσουαγί έχασε διπλή ευκαιρία για το 2-0 και στο 40’ το Ανόβερο είχε το πρώτο σουτ στο στόχο σε προσπάθεια του Σβέγκλερ, έδιωξε ο Μπούρκι.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ ήθελε να μπει το ίδιο δυνατά, όπως και στο πρώτο μέρος, και στο 49’ και στο 50’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Νταχούντ. Το Ανόβερο μπήκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, αλλά χωρίς να κάνει αξιόλογη φάση με τη Ντόρτμουντ να έχει τις πιο αξιοσημείωτες ευκαιρίες, όπως αυτή του Νταχουντ το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Φίλιπ σημάδεψε το δοκάρι και δεν έγινε το 2-0, όπως δεν έγινε και στη φάση με τον Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις. Μετά από δυο σερί ισοπαλίες, η Ντόρτμουντ επανήλθε στις νίκες, συνεχίζει την αήττητη πορεία και εδραιώνεται στη πρώτη τετράδα που δίνει εισιτήριο για ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτη σερί ήττα για Ανόβερο που είναι στο +7 από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Ακανζί, Τοπράκ (46′ Παπασταθόπουλος), Σμέλτζερ, Κάστρο (64′ Βάιγκλ), Νταχούντ, Πούλισιτς (70′ Φίλιπ), Γκέτσε, Σίρλε, Μπατσουαγί

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσάουνερ, Σοργκ (78′ Φόσουμ), Σανέ, Άντον, Κορμπ, Όστρολεκ, Μπάκαλορζ (86′ Μάινα), Σβέγκλερ, Κλάους, Φούλκρουγκ (73′ Σάρενρεν Μπαζέ), Ζόνατας

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button