ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πανιώνιος – ΠΑΣ Λαμία προϊστορία: Ο «πρώτος λόγος» στους Νεοσμυρνιώτες!(vids)

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της SuperLeague 1 πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Ο πρώτος αγώνας του 2020 για τον ΠΑΣ Λαμία θα δοθεί εκτός έδρας και με αντίπαλο τον Πανιώνιο και θα είναι για την 17η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Έτσι, η ομάδα της Λαμίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην του Άκη Μάντζιου και να κάνει «ποδαρικό» με το δεξί στη Νέα Σμύρνη… κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 7 φορές, με τον Πανιώνιο να έχει 4 νίκες, η Λαμία 2 τρίποντα ενώ μόλις ένα παιχνίδι, αυτό του πρώτου γύρου, έληξε ισόπαλο.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά την προϊστορία των δύο ομάδων:

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

6η αγωνιστική SuperLeague 

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-0

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη SuperLeague, κρίθηκε χάρη σε μία γκολάρα του Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο Σέρβος σκόραρε στο 78΄με σουτ από μακρινή απόσταση και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του…

 

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος – Φάση των 16

Πανιώνιος ΠΑΣ Λαμία 1-0

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο συλλόγων ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη χρειάστηκε ένα γκολ του Μασούρα στο 70΄ για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Λαμίας, παίρνοντς τη νίκη με 1-0.

 

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος – Φάση των 16 (επαναληπτικός)

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-4

Δυστυχώς ο επαναληπτικός του ΔΑΚ Λαμίας, δεν είχε να δώσει τίποτα στους «κυανόλευκους» καθώς ήρθε η «βαριά» ήττα με 1-4 από τον Πανιώνιο και η πορεία του ΠΑΣ στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε εκεί!

 

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

21η αγωνιστική – SuperLeague 

Πανιώνιος ΠΑΣ Λαμία 1-0

Άλλη μία νίκη σε αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, κατέληξε στα χέρια του Πανιωνίου με το ίδιο σκορ αλλά διαφορετικό σκόρερ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν αυτή τη φορά που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με 1-0 τελικό σκορ.

 

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

11η αγωνιστική – SuperLeague

ΠανιώνιοςΠΑΣ Λαμία 1-0

Ο Γιώργος Μασούρας, ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, καθώς έχει 3 γκολ απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, «χτύπησε» και πάλι!

Στον περσινό αγώνα για την 11η αγωνιστική, ο ποδοσφαιριστής που τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 84΄δίνοντας ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

 

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

26η αγωνιστική – SuperLeague 

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-0

Και περνάμε στα παιχνίδια του 2019, όπου η Λαμία κατάφερε και πήρε μία ακόμη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.

Στον αγώνα του ΔΑΚ Λαμίας λοιπόν και για την  26η αγωνιστική, ο Καραμάνος έπειτα από σέντρα του Επστάιν καταφέρνει και βρίσκει δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-0!

 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

4η αγωνιστική – SuperLeague 

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-1

Στο τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο… μέχρι να έρθει το επόμενο, Λαμία και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 με τον Μπατσάνα Αραμπούλι να κάνει το «κλέψιμο» του αιώνα χάρη σε ένα γκολ του στα τελευταία λεπτά της αναμέτηρσης.

Ο Μπεχαράνο, ύστερα από σέντρα του Βάντερσον είχε ανοίξει το σκορ στο 69΄του αγώνα και όλα έδειχναν πως το 1-0 θα είναι το τελικό σκορ.

Παρόλο αυτά, ένα λάθος στην άμυνα της Λαμίας έφερε τον Αραμπούλι σε θέση βολής, ο Γεωργιανός δεν αστόχησε και έγραψε το τελικό 1-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button