Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Συμφώνησε με Κόνιασπορ ο Τουράμ»!

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Ροτζέριο Τουράμ και την Κόνιασπορ.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ροτζέριο Τουράμ συνεχίζεται…

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία και την «Fanatik», ο Τουράμ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στην Αττάλεια, όπου η Κόνιασπορ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με σκοπό να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα μιλούν για σίγουρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος να θυμήσουμε πως σήμερα δίνει αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, κόντρα στον Πανιώνιο.

Παραμένει στην Κόνιασπορ ο Κοτσαμάν!

Τι σημαίνει αυτό για τη μεταγραφή του Τουράμ στους Τούρκους;

Σημαίνει ότι παραμένει στόχος της ομάδας ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, μιας και είναι επιλογή του Κοτσαμάν.

Είχαμε σημειώσει και χθες, πως στην υπόθεση αυτή της μεταγραφής ή μη μετακίνησης του Τουράμ στην Τουρκία, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Ένα από αυτά ήταν, τι θα γίνει αν τελικά αποχωρήσει ο τωρινός προπονητής της Κόνιασπορ, ο οποίος βρισκόταν υπό πίεση καθώς η ομάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Μία πιθανότητα ήταν, αν αποχωρούσε ο Τούρκος προπονητής, να «τελείωναν» και οι συζητήσεις με τον Τουράμ. Παρόλο αυτά, ο Κοτσαμάν, όπως ανακοίνωσε και η διοίκηση της ομάδας, παραμένει στο «τιμόνι» του συλλόγου μέχρι νεοτέρας!

Μάλιστα, αυτό που τονίζεται είναι πως ο προπονητής θα στηριχθεί και έμπρακτα από την διοίκηση της ομάδας, με μεταγραφές που θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

Να θυμήσουμε τώρα, πως η Κόνιασπορ έχει να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια σε ένα καμπ στην Αττάλεια με το πρώτο να είναι στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στην Μπούρσασπορ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button