Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δάρας: «Έχω καταστραφεί σαν άτομο!»

Η ένταξη του Πανιωνίου στον εξωδικαστικό μηχανισμό αποτελεί τη μοναδική λύση για την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Δάρας.

Στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται, έχοντας υποθηκεύσει την προσωπική του περιουσία για να γλιτώσει ο Πανιώνιος την «άμεση κατάσχεση των πάντων», αναφέρθηκε ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει ότι υποθήκευσε όλα του τα υπάρχοντα για να γίνει αυτό, καθώς και ότι «έχω καταστραφεί σαν άτομο», προκειμένου ο Πανιώνιος να καταφέρει να απαλλαγεί από τα χρέη.

Αναλυτικά

«Έχει απόλυτο δίκιο ο κόσμος του Πανιωνίου για τη χθεσινή ήττα από τη Λαμία, η οποία έπαιζε και με δέκα παίκτες. Οι τέσσερις βασικοί παίκτες του κέντρου μας ήταν εκτός λόγω καρτών και τραυματισμών. Οπότε είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός παίκτη σε αυτή τη θέση. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να μπούμε στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Αν αυτό το θέλει και το χρειάζεται η ομάδα, εγώ το θέλω περισσότερο από όλους.

Εγώ είμαι αυτός που έβαλα υποθήκη όλα μου τα υπάρχοντα, τους κόπους ζωής 40 ετών, για να μπορέσει ο Πανιώνιος να μπει στον εξωδικαστικό μηχανισμό και να γλιτώσουμε από τα χρέη που δημιουργήθηκαν λόγω προσφυγών από 50 μεταγραφές προηγούμενων διοικήσεων και αν το θέλετε και από 50 μεταγραφές που έχουμε κάνει εμείς το τελευταίο διάστημα. Είχαμε πει ότι τον Νοέμβριο θα καταθέσουμε όλα τα χαρτιά για τον εξωδικαστικό μηχανισμό όπως μας είχαν ανακοινώσει. Εγώ υποθήκευσα όλη μου την περιουσία τέλη του χρόνου, όπως μου είπε το αρμόδιο υπουργείο.

Είναι θέμα κρατικού μηχανισμού το πότε θα το μας βάλει, με τις διαβεβαιώσεις τους ότι μετά τις γιορτές θα μπούμε αμέσως. Δεν εξαρτάται από κανέναν παρά από την επιτροπή. Ξαναλέω και πάλι: Δεν είχαμε λύση. Αν δεν μπούμε στον εξωδικαστικό μηχανισμό, αν δεν κάναμε αίτηση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, εδώ και δύο μήνες θα είχε γίνει από την εφορία άμεση κατάσχεση των πάντων, όλα τα υπάρχοντα και οι λογαριασμοί, όπως είχαμε αυτήν την απειλή σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Είναι δικαιολογημένη η οργή του κόσμου, αλλά αυτές τις στιγμές χρειάζεται ομόνοια.

Όσο ζεις ελπίζεις. Από την πλευρά μου έχω καταστραφεί σαν άτομο για να μπορέσει ο Πανιώνιος να ξεφύγει και να μπει στον εξωδικαστικό μηχανισμό και να αναπνεύσει. Μακάρι τότε να έρθει ο οποιοσδήποτε να αναλάβει το πόστο μου. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν μου αναλογεί».

Διαβάστε επίσης

Back to top button