Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύο πρώην προπονητές του ΠΑΣ Λαμία… τσακώνονται σε συνέντευξη Τύπου!(vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο Γιώργος Βαζάκας και ο Σούλης Παπαδόπουλος τσακώνονται στη συνέντευξη Τύπου...

Σούλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Βαζάκας προσέφεραν μία ωραία συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου – Ασπρόπυργος.

Οι προπονητές των δύο ομάδων αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή που άφησε αμήχανους τους παρευρισκόμενους.

Αρχικά, ο Βαζάκας εκθείασε την ποιότητα του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ευχήθηκε στον αντίπαλο κόουτς να πάρει το πρωτάθλημα της Football League.

Από την πλευρά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο και την ομάδα του να ακούγονται αυτά τα ωραία λόγια, ωστόσο υποστήριξε πως οι δύο άνδρες δεν είναι φίλοι και έχουν τσακωθεί πολλές φορές!

Όλα όσα είπε ο Βαζάκας

«Χάσαμε από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε, μέχρι τώρα, ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Σίγουρα είχαμε πολλές απώλειες, γιατί είχαμε ανακατατάξεις στην ομάδα, καθώς έφυγαν επτά ποδοσφαιριστές, ήρθαν κάποιοι άλλοι κια θα πάρουμε άλλους τέσσερις-πέντε παίκτες.

Πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, θα λέγαμε ότι είμαστε ομάδα που κοιτάζουμε προς τα πάνω.

Τώρα θα κοιτάξουμε πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Βλέπουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι, ξεπερνάμε το ματς με τον Ολυμπιακό όπου σίγουρα είναι μία βαριά ήττα.

Όμως, όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό Βόλου, μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή, έχει παίκτες ποιοτικούς, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος για να τους αντιμετωπίσεις.

Δεν μπορέσαμε. Για μας το επόμενο παιχνίδι είναι ένας τελικός, είναι η σωτηρία μας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Σούλη Παπαδόπουλο καλή συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχω δεθεί μαζί της και έχω πάρει τίτλο. Εύχομαι φέτος τον τίτλο να τον πάρει ο Σούλης και να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δυναμική, έχει μεγάλη ιστορία και δικαιούται να παίζει στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες».

Όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος

«Είναι μεγάλη τιμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ένας προπονητής έμπειρος, ο Γιώργος Βαζάκας, να λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Πραγματικά, είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και φοβόμουν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Γιατί πάντα σε διακοπές πρωταθλημάτων χαλαρώνουν τα πράγματα.

Δουλέψαμε, όμως, αρκετά καλά, ήρθαν και κάποια παιδιά στην ομάδα, αλλά μόνο τον Παύλο Μητρόπουλο, που έχει εμπειρία, αλλά και λόγω της τιμωρίας του Φαζού και του Λάσκαρη τον χρησιμοποίησα, ως βασικό.

Ο Λόρι Κέρι αγωνίστηκε, ως αλλαγή, γιατί πιστεύω ότι οι παίκτες που έρχονται σε μία ομάδα θα πρέπει να μπαίνουν σταδιακά, για να μη χαλάει η συνοχή της.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πράγματι ήμασταν αρκετά καλοί, απέναντι όμως σε μία ομάδα, που στα πρώτα δέκα λεπτά βρέθηκε πολλές φορές μέσα στην περιοχή μας και απειλητικά.

Αν δεχόμασταν ένα γκολ, ίσως να αγχωνόμασταν. Το παιχνίδι το τελειώσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, είπαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα για να είμαστε σίγουροι και από κει και πέρα όσο μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, γιατί ξέραμε ότι ερχόμασταν και από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ήταν μία δίκαιη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει. Λόγω του προπονητή, αλλά και λόγω της δυναμικής που έχει ως ομάδα, γιατί την έχω παρακολουθήσει στον πρώτο γύρο.

Εμείς θα ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Βέροιας, που είναι και αυτό πάρα πολύ σημαντικό. Όμως, για να ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τη Βέροια, έπρεπε να κερδίσουμε πρώτα τον Ασπρόπυργο.

Για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ας μην ξεχνάμε, όταν ξεκίνησα εγώ τη προσπάθεια με την ομάδα, ήμασταν σχεδόν τελευταίοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο και στη διοίκηση που κάνει πολλές προσπάθειες.

Εγώ με τον Γιώργο δεν είμαστε φίλοι, έχουμε τσακωθεί πολλές φορές μέσα στο γήπεδο.

Αλλά όταν είσαι δίκαιος και βλέπεις το ποδόσφαιρο καθαρά, λες την αλήθεια Είναι από τους προπονητές που και αυτός λένε ότι τσακώνεται.

Του λέω πολλές φορές να ηρεμεί όπως και αυτός σε μένα.

Πολλές φορές εδώ λέμε άλλα πράγματα, γιατί έχουμε την πίεση του αποτελέσματος. Και εγώ και ο κύριος Βαζάκας λέμε πάντα την αλήθεια. Και τον τιμάει αυτό που είπε».

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/1, 15:00

Καλαμάτα – Αιγάλεω 0-1 (5′ Τσιλιγκίρης)
Διαγόρας Ρόδου – Βέροια 0-1 (71′ Πολύζος)
Ολυμπιακός Βόλου – Ασπρόπυργος 4-1 (14′ Τσίτας, 30′ Τσιάρας, 59′ Κουτσιανικούλης, 91′ Ντούνης / 87′ Ζαχαρός)

Κυριακή 5/1, 15:00 

Τρίγλια – Καβάλα 1-2 (71′ Σγουρής / 76′ Μαρκόπουλος, 81′ Ορφανίδης)
Ιεράπετρα – Ιάλυσος αναβλήθηκε
Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 0-1 (69′ Ντομίνγκες)
Τρίκαλα – Ιωνικός 1-0 (61′ Σταματής)

Η βαθμολογία της Football League

#ΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΓκολ ΥπέρΓκολ Κατά
1Τρίκαλα1431198
2Ιωνικός1425158
3Βέροια1425178
4Ολυμπιακός Βόλου14231915
5Καβάλα14231710
6Ιεράπετρα13211314
7Νίκη Βόλου14211613
8Διαγόρας Ρόδου14191710
9Αιγάλεω14161014
10Ασπρόπυργος14141322
11Ιάλυσος1312513
12ΠΟ Τρίγλιας14121122
13Θεσπρωτός14111321
14Καλαμάτα14111320

Διαβάστε επίσης

Back to top button