Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Απόλλωνα ο Τεννές!

Το διαζύγιο ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Νίκο Παπαδόπουλο αναμένεται να... εκδοθεί αύριο, με την διοίκηση να εξετάζει ήδη τον αντικαταστάτη και το όνομα τού Μπάμπη Τεννέ να παίζει ψηλά.

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό άφησε να εννοηθεί στην συνέντευξη Τύπου πως θα αποχωρήσει και αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο στη συνάντηση που θα έχει με το αφεντικό της ομάδας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Το μόνο που απομένει είναι διευθετηθεί το ύψος της αποζημίωσης του Παπαδόπουλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα πάρει τα χρήματα που ήταν να πάρει βάσει συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν θα διεκδικήσει άλλα από το συμβόλαιο της επόμενης.

Την ίδια ώρα η διοίκηση ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη και ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι αυτό του Μπάμπη Τεννέ. Πρόκειται για δοκιμασμένη λύση και εφόσον υπάρξει επιστροφή του στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, θα είναι η έκτη φορά που συμβαινει αυτό!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τεννές έχει δουλέψει δύο ακόμη φορές με την διοίκηση Μονεμβασιώτη στον πάγκο του Απόλλωνα και παρά τα ισάριθμα διαζύγια, οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν πολύ καλές.

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close