ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τόσα θα δαπανήσει (συνολικά) για τον Τουράμ η Κόνιασπορ!

Το deal για τον Τουράμ ξεπερνά το μισό «χαρτί»...

Ακολουθεί ρεπορτάζ του gazzetta.gr

Η Κόνιασπορ, μία «μεσαία» ομάδα του τουρκικού ποδοσφαίρου, είναι σε θέση να δαπανήσει περισσότερα από 600.000 ευρώ για μία μόνο μεταγραφή της!

Ανά πάσα στιγμή θα ανακοινωθεί ο Ροτζέριο Τουράμ από την Κόνιασπορ και με αφορμή την μετακίνηση του Βραζιλιάνου στράικερ στην τουρκική ομάδα, ας δούμε λίγο τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στη γειτονική χώρα. Και αυτόματα μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Η Κόνιασπορ λοιπόν βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο «+1» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ετσι τα δικά της στάνταρ είναι πάνω-κάτω αυτά που ισχύουν για τους μέσους συλλόγους της SÜPER LIG.

Τα νούμερα αναφέρονται σήμερα στον εκεί Τύπο και σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Για τον 28χρονο στράικερ λοιπόν από το Ικόνιο θα δαπανήσουν περίπου 150.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο buy out του, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, ενώ σε 250.000 ευρώ υπολογίζεται το ποσό που θα δοθεί σε εφορία, μάνατζερ κτλ.

Αρα η Κόνιασπορ που κακά τα ψέμματα θεωρείται μία μεσαία ομάδα για τα στάνταρ του εκεί ποδοσφαίρου, «αντέχει» για μία μόνο προσθήκη της – τον Γενάρη αναμένεται να κάνει 3 με 4 επειδή «παλεύει» να σωθεί – να δαπανήσει περίπου 600.000 ευρώ! Το αντίστοιχο νούμερο στη χώρα μας αφορά μόνο τους «μεγάλους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button