ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρεις πρώην… «πλήγωσαν» τον Πανιώνιο!

Τρεις πρώην του Πανιωνίου, ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου και κατάφερε να φύγει με μία μεγάλη νίκη.

Η Λαμία, «απέδρασε» με το 0-1 από την δυσκολοκατάβλητη έδρα των Νεοσμυρνιωτών με γκολ του Τάσου Καραμάνου.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, υπήρξαν τρεις πρωταγωνιστές οι οποίοι είχαν περάσει από την ομάδα του Πανιωνίου, όμως τώρα τον «πλήγωσαν» και έδωσαν τη νίκη στη Λαμία.

Πρώτος και ίσως ο σημαντικότερος, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας σε ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, σώζοντάς την πολλές φορές.

Έπειτα, πάμε στον σκόρερ του αγώνα, ο οποίος στην πρώτη του τελική φάση στο παιχνίδι, βρήκε δίχτυα! Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος και μετά την κόκκινη κάρτα του Μπεχαράνο, βοήθησε πολύ και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, βάζοντας το όνομά του στους MVP.

Και ολοκληρώνουμε, με τον «μαέστρο» της Λαμίας. Ο Άκης Μάντζιος κλήθηκε να διαχειριστεί μία ακόμη δύσκολη κατάσταση στον ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα προηγείται αρκετά νωρίς στο ματς, όμως ο η αποβολή του Ντάνι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μάντζιος, παρόλο αυτά, πήρε τις σωστές αποφάσεις, έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και όλα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του, εφαρμόστηκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να «αποδράσει» η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button