ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «κανονιέρης» για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ένας σκόρερ... ο οποίος έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι προ των πυλών του ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Το LamiaSports, όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, θα σας παρουσιάσει το προφίλ του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να γνωρίζετε από πρώτο χέρι… περί τίνος πρόκειται!

«Έκλεισε Μπιανκόνι ο ΠΑΣ Λαμία!»

Πάμε να δούμε το who is who του Μιγκέλ Μπιανκόνι:

Ο Μιγκέλ Αντόνιο Μπιανκόνι Κολ, ή πιο απλά Μιγκέλ Μπιανκόνι, έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου του 1992 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Το ποδόσφαιρο για τον Μπιανκόνι ξεκίνησε απο την ομάδα Β΄της Παλμέιρας όπου κατάφερε έπειτα από χρόνια και δανεισμούς να παίξει και στην πρώτη ομάδα μετρώντας 7 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ στην δεύτερη ομάδα, έπαιξε σε 22 αγώνες έχοντας 13 γκολ!

Ανήκοντας στην Παλμέιρας, ο 27χρονος φορ έπαιξε δανεικός στις ομάδες της Comercial – Sp (14 συμετοχές – 5 γκολ), στη Νότιο Κορέα με τη φανέλα της Chungju (8 συμμετοχές), Ponte Preta (7 συμμετοχές), Bonsucesso (8 συμμετοχές) και στην Ιαπωνική Kamatamare Sanuki (20 συμμετοχές 1 γκολ).

Όταν αποχώρησε από την Παλμέιρας το 2017, πήγε στην ομάδα του Ριβάλντο την Mogim Mirim, με την οποία πέτυχε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Για πρώτη φορά, ο Μπιανκόνι αφήνει την Λατινή Αμερική για την Ευρώπη τη σεζόν 2016-2017 όπου πήγε στην Ρουμανία για την Poli Timisoara. Εκεί έπαιξε σε 9 ματς, έβαλε 4 γκολ και αποχώρησε.

Το 2018 τον βρήκε στην Βραζιλία και πάλι αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Bragantino και σε 5 αγώνες έβαλε 3 γκολ!

Κάπου εκεί, μπαίνει στη ζωή του η Ελλάδα και ο Πλατανιάς Χανίων!

Ο Μπιανκόνι έρχεται πέρυσι τον Ιανουάριο στην ομάδα των Χανίων, με την οποία αγωνίζεται σε 42 αγώνες συνολικά ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα 22 φορές έχοντας και 1 ασίστ.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπιανκόνι από τα γήπεδα ανά τον κόσμο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button